VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Banner
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar bu hareketli bannerı benim için düzenleyebilir misiniz?

Ts ip: qnrl.tsdns.org
f: QuadRanils
En alta yine ts ip

https://www.virustotal.com/gui/url/3490f.../detection
Merhaba, konunuzu çöpe taşıyacağım lütfen doğru kategoriye açınız "Grafik ve Tasarım İstek Bölümü"

Konunuzu açarken kategoride yukarıda öne çıkarılmış içerik olarak bulunan "Grafik ve Tasarım Bölümü İstek Şablonu" konusuna uygun konunuzu açın. İndirme linki olarak değilde forumumuzdan aldıysanız konu linki olarak şablona ekleyin.
(07-09-2019, Saat: 00:06)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, konunuzu çöpe taşıyacağım lütfen doğru kategoriye açınız "Grafik ve Tasarım İstek Bölümü"

Konunuzu açarken kategoride yukarıda öne çıkarılmış içerik olarak bulunan "Grafik ve Tasarım Bölümü İstek Şablonu" konusuna uygun konunuzu açın. İndirme linki olarak değilde forumumuzdan aldıysanız konu linki olarak şablona ekleyin.

attığınız konuya girdim ama konu kapalı gözüküyor
(07-09-2019, Saat: 00:48)CLOSER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-09-2019, Saat: 00:06)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, konunuzu çöpe taşıyacağım lütfen doğru kategoriye açınız "Grafik ve Tasarım İstek Bölümü"

attığınız konuya girdim ama konu kapalı gözüküyor

Konuya yorum atmayacaksınız, örnek olarak oradaki şablonu kopyalayıp içerisindeki yazıları isteğinize göre düzenleyip konunuzu açacaksınız.
Konuyu bu kategoride açın "Grafik ve Tasarım İstek Bölümü"

Örnek olarak yapmanız gereken şablon;

İstediğim Çalışma : ( Verdiğim banneri editlemek )
İstediğim Renkler : ( bannerdeki renk )
Özel Olarak : ( Banneri editleyip şu ipleri ekleyiniz )
Neler Yazıcak : (  Ts ip: qnrl.tsdns.org f: QuadRanils En alta yine ts ip)
Benzer Çalışma : ( istediğin bannerin konu linkini buraya )
Resim Boyutu : ( Verdiğim bannerin kendi boyutu )

Buraya tıklayarak daha önce başka birisi tarafından açılmış örnek olarak konuyu görebilirsiniz.