VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Yetkili Başvuru
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar forumumuzda çoğu kişi moderatör olmak istiyor ve neler yazıcaklarını bilmeyenler için böyle birşey ayarladım moderatör başvurusu yaptığınızda paylaştığım gibi yaparsanız daha düzenli ve güzel olur.

Adım: Mehmet Eren
SoyAdım: Çelik

Yaşım: 15
Telefonum: Var

İlgilenmek istediğim Kategori: Method , VDS , VPS , TS3
Forum hakkında düşüncelerim: Çok İyi Bir Forum Çok İyi Yerlere Geleceklerini Vaadediyorum.

Günlük aktiflik sürem: 3 veya 4 Saat
Forumu hangi sitelerde tanıtabilirsiniz?: Facebook,Youtube

En çok tutan konun veya konularınız: https://forumcsdark.com/showthread.php?tid=342
Merhaba arkadaşlar forumumuzda çoğu kişi moderatör olmak istiyor ve neler yazıcaklarını bilmeyenler için böyle birşey ayarladım moderatör başvurusu yaptığınızda paylaştığım gibi yaparsanız daha düzenli ve güzel olur.

Şunu silmeyi unutmuşsun Kahkaha At
Moderatör yetkisine nasıl sahip olacağınıza Duyurular kategorisinde ki Nasıl yetkili olacağınız hakkında paylaşılan konuyu okuyunuz
Yetkili başvurunuz Gerekli İhtiyaçları karşılamadığı için REDDEDİLMİŞTİR. Birdahaki sefere tekrar deneyiniz.
Konunuz kurallara uygun olmadığı için kilitlenip Silinmiş Konular 'a atılmıştır!