VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: IMANSIZ BARAN HOCA Kimdir ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkeze Selamün aleyküm gençler bende sanal hikayemi anlatıcağım çok detaylı bir şekilde güncel kalması için ve bilmiyenler için öncelikle gerçek ismim ''Baran Yılmaz'' hakkımda yapılan fake isimlere tahammülüm yok. ve öyle sene 2012-2013 sonları ben o zamanlar az çok oyun oynuyordum oyunlara acayip merakım vardı cs1.6 oynamayı severdim ve kendime Cs1.6 serveri arıyordum birden gametrack'a bakasım geldi güzel bi server bulmak için ve o an gece saat tam 00.50'di o saati unutamam gametrack'ı açtığımda karşıma ilk dünya 2.cisi yada 1.cisi tam hatırlamıyorum ''Luxury Gaming'' diye bir clan çıktı o clan dikkatimi çekmişti o klanda ilk cs1.6 yetkimi almıştım ilk serverim olduğu için ilk gün ''KOMUTCU 2'' ikinci gün adminlik yarışıı olmuştu ve işte herşey tam olarak herşey o gün başladı benim sanal hayatım felan o adminlik yarışınıda ben kazandım ve 2.gün ''ADMİN'' oldum ben o yarışmayı kazanmasaydım belki buralarda olamazdım çok şükür kazandım ve şuanda buradayım ve burada olmaya devam ediceğim. Ve o zamanlar nickim '' ;BaranReiS.'' di 1 yıl bu nicki kullanmıştım sonra ''IMANSIZ BARAN HOCA'' nickine geçerek devam ediyorum tam 5 yıldır nickim budur ve öyle olucak ve sonra TeamTR diye bir klana geçiş yapmış bulunmaktayım orda tek bir amacım vardı Sunucu Sahibi olmak istiyordum ve o kadar uğraşlar sonucu 1 haftada 164 Saat kasarak ve 1 haftada dünya 1.cisi olan klanın üyelerine tek panelli olarak 200-250 yetkiyi tek başıma yazarak günde 40-50 yetkiyi yazarak olmuş bulunmaktayım hırsım herşeyden büyüktür. Ve sene 2014-2015 Oda aç takıl işlerine giriştim baya bağımlısı delisi olmuştum bu işin hatta gittiğimde bizimkiler şansa bala 1.odayı tutuyorlardı o zamanlar oda tutma işini bile pek anlamazdım ve aşada bomboş sövüşen kişiler olurdu hiçbirinden anlamazdım o zamanlar ama Sene 2016 2017 kendimi aştım hiç kimseden korkum yoktu bize dost olanları korurum düşman olanlara kısasa kısas çeker yok edene kadar o işin sonunu bırakmam. Ve bu sövüş işlerindede öne gelen kişiyim bu yüzden deli diyorlar ruhastası diyebiliyorlar o kadar saatler harcamış olabilirim hatalımıyım diye sorarsanız evet o kadar saatin hadde hesabı yok ama o zamanlar dostlarımı korumak için düşmanlarımızı yok etmemiz gerekiyordu ve ettikde  Göz Kırp Ve sene 2018 o zamanlar böyle sakinim ve halada sakinim şu sıralar forum ve CS1.6 serverimle ilginiyorum oyun ve troll olarak takılıyorum Bizi kimse yenemedi yenemiyecekte ? Buraya kadar okuyan herkeze teşekkür ediyorum gençler cansınız iyiki varsınız lağğ ?  Kahkaha At

BARAN YILMAZ.
(31-07-2019, Saat: 15:43)Baran Yılmaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben ScandaL olarak her daim teamtr deyim artık BİZ TEAMTR YİZ...
(31-07-2019, Saat: 17:36)mehmethasgul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(31-07-2019, Saat: 15:43)Baran Yılmaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben ScandaL olarak her daim teamtr deyim artık BİZ TEAMTR YİZ...

Cansın canım  Kahkaha At  Parmak At
memnun oldukkk
iyiki varsınız lağğ Kahkaha At