Herkese yeniden merhabalar. Modern temanın yapımcısı olan "tedem"den Gray Tema aldım ve kurduğum eklentiler hata veriyor. Aynı eklentiler benim başka sitemde kurulu ve hata vermiyor. Aynı sitemin mybb sürümü 1.8.19, axis adlı tema, php sürümü 5.6.40 şuan ki sitemin mybb sürümü 1.8.21, php sürümü 7.2.19 ve gizli içerik, prostats, google seo eklentileri çalışmıyor. 1.8.20 yaptım sürümü hala çalışmadı. PHP Sürümü ile alakalı olabileceğini düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. @BARIS` Hata resimleri:
Hata ProStats:
Google Seo Hata:
Gizli İçerik Hata:
![[Resim: GizliHata.png]](https://forumcsdarkresim.com/galeri/GizliHata.png)
Merhaba,
sorun FTP dosyalarının şuanki sürümdeki dosyalarla çakışması ve uyuşmaması sorun çözümü basittir. Özelden FTP bilgilerinizi iletmeniz halinde yardımcı olabilirim.
(22-07-2019, Saat: 15:44)BARIS` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
sorun FTP dosyalarının şuanki sürümdeki dosyalarla çakışması ve uyuşmaması sorun çözümü basittir. Özelden FTP bilgilerinizi iletmeniz halinde yardımcı olabilirim.
PHP Sürümünü 5.6.40'a çektim ve MyBB Sürümüm 1.8.20 şuan hatalar gitti. PHP Sürümüyle alaklıymış ama siz eklentileri yeni php sürümüne uyumlarsanız iyi olur. Özelden FTP Bilgilerini ileteyim mi ?
Merhaba,
eklentiler bir sorun çıkartmaz düzelttiyseniz sorun yoktur.
Şimdi de diğer eklentiler de sıkıntı alıyorum. Başka konu açacağım bakarsınız. @
BARIS`
Konunuz Çözüldüğü için Çözülmüş Yardımlar 'a taşınmıştır.