Bu şahıs bedava verilen hilelerin içine rat diğer bir dille trojen koyup millete veriyor kanıtlarla birlikte sunulacaktır
buradan ona sesleniyorum DARCOMET kullanacak kadarmı düştün keşke dosyayı oluştururken ana sunucuyu şifreleseydin kötü .
küçük yaşlardeki çocuklara bunu anlamıyor diye bunu yapma hakkın yok en kısa sürede görüşeceğiz.
Xantia Gaming herşeyi geçtim forumumuzun modaratörüdür, hilelerini bizzat ben kullanıyorum ve hilelerin içinde trojan, virüs bulması normal ki forumumuzda paylaşılan bütün aklınıza gelebilecek hileler programlar uygulamalar denetleniyor, dediğiniz şey mümkün değil ve "aslanım, koçum" tarzında kelimeler forumumuzda katiyen yasaktır konunuzu düzenledim uyarı puanınızı profilinize ekledim.
bende kullanıyorum xantia'nın hilelerini dostum
(20-07-2019, Saat: 11:46)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Xantia Gaming herşeyi geçtim forumumuzun modaratörüdür, hilelerini bizzat ben kullanıyorum ve hilelerin içinde trojan, virüs bulması normal ki forumumuzda paylaşılan bütün aklınıza gelebilecek hileler programlar uygulamalar denetleniyor, dediğiniz şey mümkün değil ve "aslanım, koçum" tarzında kelimeler forumumuzda katiyen yasaktır konunuzu düzenledim uyarı puanınızı profilinize ekledim.
Bakın normalde kimseye saygımı asla bozmam, dediğiniz "hilelerini bizzat ben kullanıyorum ve hilelerin içinde trojan, virüs bulması normal ki" lafına tamam her hile de bir virüs algılar ama RAT algılamaz emin oldun attığım fotoğrafa bakın buyrun bırakayım ben buraya hilenin linkini bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.üslubum için özür dilerim arkadaşın moderatör olması bir şeyi değiştirmez ama herkese de RAT atacağı anlamada gelmez.
Arkadaşın anlatımını konuşmasını ve sunumunu çok beğeniyorum ama bunu yapması doğru değil
hile linki
https://www.xantiadestek.com/forum/hile-...te-v3-hack
bakın aşağıdaki yorum tarafındaki linki kaldırmış Neden acaba ? Kendisi açıklayabilirmi ?
Selam dostum öncelikle takip ettiğin için teşekkür ederim hilelerin olayı şu bulduğumuz web sitelerinden forumlardan ve yabancı youtube kanallarından hileyi alıp tanıtımını yapıyoruz hile yapımcılarınında bi nevi reklamı oluyor hile yapımcısı ben olmadığım için dosyanın içine atılan virüslerdende sorumlu ben değilim piyasayı biliyorsan paylaştığım hilelerin her birinin yapımcı web sayfası var benim onca hile denememde bilgisayarıma hiçbir zarar gelmedi yargılamadan önce incele bir kullanıcı can kılıç ve yanına parantez şeklinde üyelik oluşturup yorumlara link atmış engelledik dikkatli ol iyi forumlar.
(20-07-2019, Saat: 17:30)Xantia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selam dostum öncelikle takip ettiğin için teşekkür ederim hilelerin olayı şu bulduğumuz web sitelerinden forumlardan ve yabancı youtube kanallarından hileyi alıp tanıtımını yapıyoruz hile yapımcılarınında bi nevi reklamı oluyor hile yapımcısı ben olmadığım için dosyanın içine atılan virüslerdende sorumlu ben değilim piyasayı biliyorsan paylaştığım hilelerin her birinin yapımcı web sayfası var benim onca hile denememde bilgisayarıma hiçbir zarar gelmedi yargılamadan önce incele bir kullanıcı can kılıç ve yanına parantez şeklinde üyelik oluşturup yorumlara link atmış engelledik dikkatli ol iyi forumlar.
Hocam tebrik ediyorum seni güzel açıklama yaptın sende haklısın ama insan ister istemez böyle düşünüyor kusura bakma.
(20-07-2019, Saat: 19:22)POSEİDONPQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (20-07-2019, Saat: 17:30)Xantia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selam dostum öncelikle takip ettiğin için teşekkür ederim hilelerin olayı şu bulduğumuz web sitelerinden forumlardan ve yabancı youtube kanallarından hileyi alıp tanıtımını yapıyoruz hile yapımcılarınında bi nevi reklamı oluyor hile yapımcısı ben olmadığım için dosyanın içine atılan virüslerdende sorumlu ben değilim piyasayı biliyorsan paylaştığım hilelerin her birinin yapımcı web sayfası var benim onca hile denememde bilgisayarıma hiçbir zarar gelmedi yargılamadan önce incele bir kullanıcı can kılıç ve yanına parantez şeklinde üyelik oluşturup yorumlara link atmış engelledik dikkatli ol iyi forumlar.
Hocam tebrik ediyorum seni güzel açıklama yaptın sende haklısın ama insan ister istemez böyle düşünüyor kusura bakma.
olabilir bunlar bende takipçisiyim öyle bir niyeti olucağını sanmıyorum
Kural ihlali; Random yorum atmak yasaktır.