VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
bi uygulamaya girmek istiyorum tıklıyorum windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatasını alıyorum format atmaya çalışıyorum yine olmuyor recovery mod güvenli mod kurtarma felan hepsini denedim cmdyi yönetici olarak felan açamıyorum kullnıcı denetim yerini açamıyorum oralara felan girmiyor sadece google giriyor bide yerel diske felan
/güncelll

sistem geri yükleme felan olmuyor xdjkqwhejk
öncelikle format atmaya çalıştığınız dvd usb veya farklı bir cihaza tekrar dan format dosyasını (.iso) dosyasını yazdırıp tekrar deneyin belkide bazı dosyaları yazmamıştır.
(05-07-2019, Saat: 18:50)VenasyDesign Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]öncelikle format atmaya çalıştığınız dvd usb veya farklı bir cihaza tekrar dan format dosyasını (.iso) dosyasını yazdırıp tekrar deneyin belkide bazı dosyaları yazmamıştır.

BOOT MENU FELAN HİÇBİŞEY OLMUYOR DVD ZATEN YERİ BOZUK XD

(05-07-2019, Saat: 18:50)VenasyDesign Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]öncelikle format atmaya çalıştığınız dvd usb veya farklı bir cihaza tekrar dan format dosyasını (.iso) dosyasını yazdırıp tekrar deneyin belkide bazı dosyaları yazmamıştır.

SON ÇARE USB WİN 7 YÜKLEMEK
(05-07-2019, Saat: 18:58)Selmmy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]https://support.microsoft.com/tr-tr/help/2669244.

ONLARI FELAN HEPSİNİ DENEDİM OLMUYOR
usbye yazdırmak her zaman en iyisidir yükleyebiliyorsan win8 yada win10 yükle daha iyi olabilir.
Uzun süredir konu sahibi konuyla ilgili bir yorumda bulunmadığı için çözülmüş konulara taşıdım, umarım sorununuz çözülmüştür iyi forumlar dilerim.