VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Arkadaşlar Ağlamaklıyım Korkuyorum Acil Yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Bir Arkadaşa Güvenip Link Tıklamamı İstedi Fakat Facebook Linki İdi Güvendim Gibi Tıkladım Kod Filan Verdi Arkadaşa Attım Kodu Sizce Bir Sorun Olurmu Hesap Çalma Pc Hackleme vs Gibi ?
 [Resim: 1pr0bA.png]
o kod şifre yenileme yarıyor buyuk ihtimal faceni calar
(01-07-2019, Saat: 23:27)AKINCI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o kod şifre yenileme yarıyor buyuk ihtimal faceni calar

Ne Yapmalıyım Reis Korku İçindeyim?
(01-07-2019, Saat: 23:28)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-07-2019, Saat: 23:27)AKINCI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o kod şifre yenileme yarıyor buyuk ihtimal faceni calar

Ne Yapmalıyım Reis Korku İçindeyim?

Merhaba öncelikle konunuzu doğru yere taşıdım, net hatırlamıyorum fakat buradan tıklayarak destek talebi açıp durumunuzu oraya bildirin eminim sorununuzu çözeceklerdir.
(01-07-2019, Saat: 23:58)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-07-2019, Saat: 23:28)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne Yapmalıyım Reis Korku İçindeyim?

Merhaba öncelikle konunuzu doğru yere taşıdım, net hatırlamıyorum fakat buradan tıklayarak destek talebi açıp durumunuzu oraya bildirin eminim sorununuzu çözeceklerdir.

Reis Sorunu Ben Değil Arkadaş Yaşıyordu Bende Güvendiğimden Verdiği Recover Linkine Tıkladım Bana Bu Kişi İle Telefonda Vs Konuştunmu Dedi Bende İşaretledim Sonra İleri Dedim Bana Kod Verdi Koduda Arkadaşa Verdim Acaba Ne Yapacağım Hesabım Gidermi Pc Hacklenirmi Email Gidermi Napcam Korku İçindeyim?
Eğerki hesabınla giriş yaptıysan mevcut şifren gidebilir hemen şifreni değiştir
(02-07-2019, Saat: 00:03)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-07-2019, Saat: 23:58)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba öncelikle konunuzu doğru yere taşıdım, net hatırlamıyorum fakat buradan tıklayarak destek talebi açıp durumunuzu oraya bildirin eminim sorununuzu çözeceklerdir.

Reis Sorunu Ben Değil Arkadaş Yaşıyordu Bende Güvendiğimden Verdiği Recover Linkine Tıkladım Bana Bu Kişi İle Telefonda Vs Konuştunmu Dedi Bende İşaretledim Sonra İleri Dedim Bana Kod Verdi Koduda Arkadaşa Verdim Acaba Ne Yapacağım Hesabım Gidermi Pc Hacklenirmi Email Gidermi Napcam Korku İçindeyim?

Hesabının çalınmasından başka hiç birşey mümkün değil bilgisayarına heleki hiç bir erişim sağlayamaz Gülümse
(02-07-2019, Saat: 00:04)Xantia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğerki hesabınla giriş yaptıysan mevcut şifren gidebilir hemen şifreni değiştir

Reis Yok Yönlendirdiği Link Bu Kişi İle Telefonda Konuştunmu Filan Diyodu Bende İşaretledim Sonra Kod Verdi Kodu Attım ARkadaşa Ama Tedirgin Oldum Çalınırmı Hesabım Değiştirdim şifre reis hemen

(02-07-2019, Saat: 00:08)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-07-2019, Saat: 00:03)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Reis Sorunu Ben Değil Arkadaş Yaşıyordu Bende Güvendiğimden Verdiği Recover Linkine Tıkladım Bana Bu Kişi İle Telefonda Vs Konuştunmu Dedi Bende İşaretledim Sonra İleri Dedim Bana Kod Verdi Koduda Arkadaşa Verdim Acaba Ne Yapacağım Hesabım Gidermi Pc Hacklenirmi Email Gidermi Napcam Korku İçindeyim?

Hesabının çalınmasından başka hiç birşey mümkün değil bilgisayarına heleki hiç bir erişim sağlayamaz Gülümse

Reis Bir Arkadaş Korkuttu Beni Hesabın Gider Emailin Gider Pcen Gider Diye Bende Ağlamaklıyım Bir Akıl Verin Kurban Olam Lütfen
(02-07-2019, Saat: 00:15)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-07-2019, Saat: 00:04)Xantia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğerki hesabınla giriş yaptıysan mevcut şifren gidebilir hemen şifreni değiştir

Reis Yok Yönlendirdiği Link Bu Kişi İle Telefonda Konuştunmu Filan Diyodu Bende İşaretledim Sonra Kod Verdi Kodu Attım ARkadaşa Ama Tedirgin Oldum Çalınırmı Hesabım Değiştirdim şifre reis hemen

(02-07-2019, Saat: 00:08)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hesabının çalınmasından başka hiç birşey mümkün değil bilgisayarına heleki hiç bir erişim sağlayamaz Gülümse

Reis Bir Arkadaş Korkuttu Beni Hesabın Gider Emailin Gider Pcen Gider Diye Bende Ağlamaklıyım Bir Akıl Verin Kurban Olam Lütfen

Üzülmenizin hiç bir anlamı yok, mail ve bilgisayarınız hiç bir şekilde zarar görmez alakasız konular tamamen tek yapabileceği hesabı çalabilir o da sizin 30 saniyenizi alır, ayarlarınıza girip şifrenizi değiştirip "Tüm cihazlardan çıkış yap" seçeneğini tıklayın.
(02-07-2019, Saat: 00:21)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-07-2019, Saat: 00:15)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Reis Yok Yönlendirdiği Link Bu Kişi İle Telefonda Konuştunmu Filan Diyodu Bende İşaretledim Sonra Kod Verdi Kodu Attım ARkadaşa Ama Tedirgin Oldum Çalınırmı Hesabım Değiştirdim şifre reis hemen

Üzülmenizin hiç bir anlamı yok, mail ve bilgisayarınız hiç bir şekilde zarar görmez alakasız konular tamamen tek yapabileceği hesabı çalabilir o da sizin 30 saniyenizi alır, ayarlarınıza girip şifrenizi değiştirip "Tüm cihazlardan çıkış yap" seçeneğini tıklayın.

yaptım reis yok ağlıcaktım korkuyorum çünkü ailemle filan yazışmalarım var özel konular var reis ondan dolayı teşekkür ettim değiştirdim şifreyi çok sağol Gülümse
Sayfalar: 1 2