VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Küsüra Bakmayın Arkadaşlar Özür Dilerim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Steam Hesabları paylaşmış bir arkadaş fakat Kendi Hesabıma  onu ben o oyunu nasıl üstüme alacağım veya nasıl yapcam bir yöntem bilen arkadaşlar banada anlatabilirmi buraya açtıgım için özür dilerim yeniyim forumda Kahkaha At

Not:Aile Paylaşımı Filan Yap diyen Olacak Güvenli Olurmu Çünkü Sonuçta Hesap Başkalarına Ait Kendi Hesabıma Aile Paylaşımı Yaparsam Görebilir Belki Bilemiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum!!
Merhaba konunuz yanlış yere açılmış taşıdım, iyi forumlar dilerim.
(25-06-2019, Saat: 19:24)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba konunuz yanlış yere açılmış taşıdım, iyi forumlar dilerim.

Teşekkürler Hocamda Yardım Eden Yok Ama Hiç Üzülme
Dostum Öncelikle Eğer ki Yeni Hesaba Geçtiysen Eski Hesabından İndirdiğin Oyunları Yeni Hesabıında Açmaya Çalışınca Sana Şöyle "Bu Oyun K.Adın'a Aittir." Bu Hesapla Eşleştirmek İster Misin" Uyarı Mesajı Verecektir Ordan Halledebilirsin.
oyunu üstüne alamasın ama E postayı degişerek Hesabını alabilrsini ama Oyunlarını hiç bir şekilde alamasın imkansız gibi bişe Ama Hesap Kurtarmak İçin Steam'dan Yola çıkarak Kurtara Bilirsin dedigim gibi Oyunları alamasın Teşşekürler iyi Forumlar Gülümse
(25-06-2019, Saat: 22:06)chormeEfe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]oyunu üstüne alamasın ama E postayı degişerek Hesabını alabilrsini ama Oyunlarını hiç bir şekilde alamasın imkansız gibi bişe Ama Hesap Kurtarmak İçin Steam'dan Yola çıkarak Kurtara Bilirsin dedigim gibi Oyunları alamasın Teşşekürler iyi Forumlar Gülümse

Dostum Aynı PC'den Hesap Değiştirdiğin Zaman Oluyor. Bilip Bilmeden Konuşmayın..
(25-06-2019, Saat: 22:05)VenasyDesign Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum Öncelikle Eğer ki Yeni Hesaba Geçtiysen Eski Hesabından İndirdiğin Oyunları Yeni Hesabıında Açmaya Çalışınca Sana Şöyle "Bu Oyun K.Adın'a Aittir." Bu Hesapla Eşleştirmek İster Misin" Uyarı Mesajı Verecektir Ordan Halledebilirsin.

Reis güvenli olurmu çünkü arkadaşın verdiği yabancı steam hesapları o yabancı kişi görebilirmi oyununu başka tarafına geçtigini filan sıkıntı yaratırmı?
(25-06-2019, Saat: 22:14)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-06-2019, Saat: 22:05)VenasyDesign Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum Öncelikle Eğer ki Yeni Hesaba Geçtiysen Eski Hesabından İndirdiğin Oyunları Yeni Hesabıında Açmaya Çalışınca Sana Şöyle "Bu Oyun K.Adın'a Aittir." Bu Hesapla Eşleştirmek İster Misin" Uyarı Mesajı Verecektir Ordan Halledebilirsin.

Reis güvenli olurmu çünkü arkadaşın verdiği yabancı steam hesapları o yabancı kişi görebilirmi oyununu başka tarafına geçtigini filan sıkıntı yaratırmı?

Dediğim Gibi Eski Hesabından Aynı Pc Ve İp Üzerinden Giriş Yaptığın Zaman Yeni Hesabında Oyunlar Gözükecektir Uyarı Verdiğinde Kendine Alırsın Hesabı da Üzerine Almak İçin E-Postası Lazım Ona Göre.
(25-06-2019, Saat: 22:22)VenasyDesign Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-06-2019, Saat: 22:14)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Reis güvenli olurmu çünkü arkadaşın verdiği yabancı steam hesapları o yabancı kişi görebilirmi oyununu başka tarafına geçtigini filan sıkıntı yaratırmı?

Dediğim Gibi Eski Hesabından Aynı Pc Ve İp Üzerinden Giriş Yaptığın Zaman Yeni Hesabında Oyunlar Gözükecektir Uyarı Verdiğinde Kendine Alırsın Hesabı da Üzerine Almak İçin E-Postası Lazım Ona Göre.
Peki reis
Konunuz Çözüldüğü için Çözülmüş Yardımlar 'a taşınmıştır.