Evet arkadaşlar bu konu muhtemelen silinecek fakat emeğim olan birşeyin böyle çalınıp benim diye geçinilmesini istemiyorum. Öncelikle ben EchoCounter yani namı değer. echocounter1337 oyuncu arşivi adlı kanalı bilirsiniz cs aimwall gibi birçok hile paylaşan normal bir kanal ben cs 1.6 en iyi hile diye bir konu paylaşmıştım hilenin adı: hpp hack v4.0 crackleyen kişi benim ve sizlere dediğim gibi hileyi kullanabilirsiniz fakat açıklamaya kanalımı koymanız şart demiştim ve bunun üzerine oyuncu arşivi adlı kanal ise benim kanalım kapandıktan hemen sonra şöyle bir video attı:
https://www.youtube.com/watch?v=0vGG_ora_AI&t=165s sonrasın da, videonun 2:35 saniyesinde dediği gibi "ben bu hileyi SATACAKTIM, fakat yayıldığı için paylaşmak zorunda kaldım" diye birşey söylüyor. ve ayrıca yorumlar kısmında ilk yorumun açıklamasınada "sizin için hileyi crackledik zor oldu diye" birşey diyor benim böyle bir zorluğu atlatıp hem forumcsdark ailesine hemde kendi kanalıma paylaşmak için bukadar şeye girdim. bu siteye ts3e bile banner yaptığım logo yaptığım winstona veya diğerlerine makine vds vps verip method verip paylaşmalarına yardım etmelerini sağladım. ve fakat böyle bir emeğin elimden alınıp ben yaptım ben crackledim diye paylaşılmasına izin veremem. oyuncu arşivi adlı kanala ise Hakkımı haram ediyorum!, Saygılarımla. E c H o - Mehmet - EchoCounter1337 CAN LÜTFEN BU KONUYU SİLME BİDE KENDİNİ BENİM YERİME KOY?A
Boşver takma kafana kardeşim. ister satsınlar ister ismini vermesinler kendileri kaybediyor farkında değiller
ya boş yapma güldürme akşam akşam

kanalımı kapatmış mış
@CAN
(06-03-2019, Saat: 15:13)EchoCounter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet arkadaşlar bu konu muhtemelen silinecek fakat emeğim olan birşeyin böyle çalınıp benim diye geçinilmesini istemiyorum. Öncelikle ben EchoCounter yani namı değer. echocounter1337 oyuncu arşivi adlı kanalı bilirsiniz cs aimwall gibi birçok hile paylaşan normal bir kanal ben cs 1.6 en iyi hile diye bir konu paylaşmıştım hilenin adı: hpp hack v4.0 crackleyen kişi benim ve sizlere dediğim gibi hileyi kullanabilirsiniz fakat açıklamaya kanalımı koymanız şart demiştim ve bunun üzerine oyuncu arşivi adlı kanal ise benim kanalım kapandıktan hemen sonra şöyle bir video attı: https://www.youtube.com/watch?v=0vGG_ora_AI&t=165s sonrasın da, videonun 2:35 saniyesinde dediği gibi "ben bu hileyi SATACAKTIM, fakat yayıldığı için paylaşmak zorunda kaldım" diye birşey söylüyor. ve ayrıca yorumlar kısmında ilk yorumun açıklamasınada "sizin için hileyi crackledik zor oldu diye" birşey diyor benim böyle bir zorluğu atlatıp hem forumcsdark ailesine hemde kendi kanalıma paylaşmak için bukadar şeye girdim. bu siteye ts3e bile banner yaptığım logo yaptığım winstona veya diğerlerine makine vds vps verip method verip paylaşmalarına yardım etmelerini sağladım. ve fakat böyle bir emeğin elimden alınıp ben yaptım ben crackledim diye paylaşılmasına izin veremem. oyuncu arşivi adlı kanala ise Hakkımı haram ediyorum!, Saygılarımla. E c H o - Mehmet - EchoCounter1337 CAN LÜTFEN BU KONUYU SİLME BİDE KENDİNİ BENİM YERİME KOY?A
(13-07-2019, Saat: 20:51)AKINCI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ya boş yapma güldürme akşam akşam
kanalımı kapatmış mış
@CAN
Konu kurallara uygun olmadığı için silinmiş konulara taşıdım, ileri düzeyde tartışmaya yol açacak konular ne paylaşın, nede ona yorum atın.