VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: TeamSpeak Options Açılmıyor Eror Fatall
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Beyler Teamspeak de ayarlara girince tsden komple atıyor ve fatall eror bişeler diyor ts3 sürüm 3.1.10 en yüksek sürüm yaptım 3.5.6 onda ayarlara giriyorum ama menüler çıkmıyor beyaz ekran çıkıyor bide kapama yeri çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirim 5 aydır yapmaya çalışıyorum
@YektaBeyDesigN sil yükle illaki yapmışsındır ama gerekli dosyaları sil yükle yaptığında localinde duruyor hocam, tüm dosyaları sildiğine emin olup localinin içerisini kontrol edip (örneğin program files gibi.) tekrar yükleyip dener misin ?
@Stabil Herşeyi sildim komple ts sildim sürüm değiştirdim o herşeyi yaptım gene options - ayarlara giremiyorum malesef
Uygulamaya sağ tıklayıp özellikler diyip yukarıdan uyumlulugu seçin.Aşagıda fotoğraftaki gibi programın çalıştırılacagı uyumluluk modunu tikle ve altından service pack 1i seç eger yine olmazsa service pack 2yi seç bu problemini %70 çözecektir baktın yine olmuyor uyumluluk sekmesinde en aşagıda programı yönetici olarak çalıştır tikinede bas.

[Resim: LSU3hR.png]
@MustafaTR Gene Aynı bişe değişmedi mlsff
Hata veriyor mu ? Veriyor ise ekran görüntüsü atar mısınız ?
@StylexTheMad' Buyrun [Resim: LuKSvQ.png]
Bende de bu hata vardı, drivers/sürücülerinizin güncel olduğundan emin misiniz ?
@StylexTheMad' Nerden bakacaz güncelmi değilmi olduğuna
Görev çubuğundaki arama kutusuna aygıt yöneticisi yazın, ardından Aygıt Yöneticisi'ni seçin.

Cihazların adlarını görmek için bir kategori seçin, ardından güncelleştirmek istediğiniz cihaza sağ tıklayın (veya basılı tutun).

Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara'yı seçin.

Sürücüyü Güncelleştir'i seçin.
Sayfalar: 1 2