VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Bilgisayarımı satacağım yardımcı olur musunuz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle selamın aleyküm vnextr ailesi sizlere bir sorum olacaktı. Bu bilgisayarımı satmak istiyorum çünkü çok fazla kullanmıyorum boş boş masaüstü olarak duruyor ve film izliyorum. Çalıştığım için de oyun da oynamak istemiyorum.

Lütfen bilen kişiler fiyatları belirlediğinde de nerede satacağımı da söylerlerse sevinirim.

İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate 64 bit

Ana kart : Gigabyte Technology Co.,  Ltd. - G31M-S2L

Bios : award modular bios v6.00pg

İşlemci : Pentium® Dual-Core Cpu E5200 @ 2,50 GHz

Ekran kartı : ATI Radeon HD 3450 - 1024 x 768 (60 Hz)

Ram (Bellek) : 4 GB (4096 mb)

Hard disk : Samsung HD161GJ ATA Device

Başka soracağınız sorular varsa da konunun altına yazarsanız sevinirim cevaplayabilirim. Kaç liraya ve nerede satacağımı söylerseniz sevinirim.
1,000tl eder belki sana düşük gelmiş olabilir ama 2. el ve özellikleri bu civarda. normalde 500tl diyicektim samsung harddisk kurtardı. Gülümse
(07-02-2021, Saat: 17:30)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1,000tl eder belki sana düşük gelmiş olabilir ama 2. el ve özellikleri bu civarda. normalde 500tl diyicektim samsung harddisk kurtardı. Gülümse

valla zaten 1000 lira üstü olsaydı bu bilgisayarım öpüp başıma koyacaktım. Masaüstü zaten her şekil gideri var ve böyle gta 4 gibi oyunları da kaldırabilecek bir vaziyette öyle çöp gibi de kullanmadım. Gta 5 gibi yüksek grafikli oyunları da hiç denemedim ama kaldırması mucize. Peki bunu nerede satabilirim rahatlıkla ve hızlı bir şekilde?
Merhabalar,

Az çok kendim hesapladım. Olabildiğince yüksek rakamlarda tutmaya çalıştım. 660₺ civarlarında bir değeri var bu makinanın. Bu sistemi oyun oynayan kitle bakmaz. Ofis için işyeri sahiplerine vs. pazarlayabilirsiniz. LetGo'ya koyun, EBA canavarı gibisinden ancak öyle elinizden çıkarabilirsiniz.

Teşekkürler Gülümse
(07-02-2021, Saat: 23:56)SchewizeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar,

Az çok kendim hesapladım. Olabildiğince yüksek rakamlarda tutmaya çalıştım. 660₺ civarlarında bir değeri var bu makinanın. Bu sistemi oyun oynayan kitle bakmaz. Ofis için işyeri sahiplerine vs. pazarlayabilirsiniz. LetGo'ya koyun, EBA canavarı gibisinden ancak öyle elinizden çıkarabilirsiniz.

Teşekkürler Gülümse

Oyun dediğimde eski oyunlar cs 1.6 (250 fps) - csgo (30 fps) - gta san andreas - gta 4 (25 30 fps) - minecraft ve aklına gelebilecek her eski oyunu kaldırabiliyor ama şuanda oynanan popüler yeni oyunları kaldıramıyor. Belki temiz kullandığımdan dolayı böyle bir fps alıyorum bilemem.
Letgo gibi uygulamalardan satabilirsin hala satilmadiysa ben bile alabilirim su an @SchewizeN dedigi gibi ofis icin istiyorum. Ozel mesajdan bilgi verirsen sevinirim.