VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Can Berk "SchewizeN" Çilek Kimdir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar,

Forumunuza yeni katılmış bulunmaktayım. Sizleri sıkmadan kısaca kendim hakkımda bilgiler vereceğim. İnşallah forum adına hayırlı işler ve yeni arkadaşlıklar edinmek adına kayıt oldum. Buralara arada bir uğrayacağım. 21 yaşındayım ve İstanbul'da ikamet etmekteyim. Yatırımcıyım. Discord'a arkadaş arasında sohbet etmek adına ve boş vakitlerimde yazılım öğrenmek adına Vexy adında kodladığım bir bot var. Canım sıkıldıkça botumu geliştiriyorum. Onun dışında espor alanında profesyonel olarak kariyerim vardı. Royal Youth gibi ismini duyurmuş takımlarda CS:GO Analistliği ve Takım Menajerliği üzerine önemli imzalarım oldu. Sağlık sorunlarımdan dolayı ara verdim. Sanırım bu kadar bilgi yeterli, kişisel bilgilerimi okuduğunuz için minnettarım.

Teşekkürler  Gülümse
biyografinden anlaşıldığı gibi başarılı birisin memnun oldum seninle tanıştığıma Gülümse
(05-02-2021, Saat: 03:52)MustafaTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]biyografinden anlaşıldığı gibi başarılı birisin memnun oldum seninle tanıştığıma Gülümse

Ben de teşekkür ediyorum Hocam  Gülümse
Royal Youth demek, severiz Göz Kırp
Aramıza hoşgeldin, seni tanıdığıma memnun oldum. Gülümse
(05-02-2021, Saat: 04:03)ahmet88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Royal Youth demek, severiz Göz Kırp

Yönetimine girmeden önce fanatik Royal Youth taraftarıydım. Şu anda Nasr olarak organizasyonlarına devam ediyorlar. Yaptıkları girişimi hakkında yorum yapacak olursam en iyisini yaptılar, tebrik ediyorumMükemmel

(05-02-2021, Saat: 04:19)SLayeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramıza hoşgeldin, seni tanıdığıma memnun oldum. Gülümse

Hoş buldum Hocam, bende memnun oldum.  Gülümse
Başarılarr
Memnun oldum, tam olarak ne gibi projelere yatırım yapıyorsunuz ?
(05-02-2021, Saat: 14:07)StylexTheMad Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başarılarr

Teşekkür ediyorum Gülümse

(05-02-2021, Saat: 15:42)LapapeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Memnun oldum, tam olarak ne gibi projelere yatırım yapıyorsunuz ?

Bende memnun oldum, teşekkür ediyorum. Daha çok ufak tefek yazılım alanına yapıyordum. Pandemiden sonra pek yatırımım olmadı diyebilirim.
memnun olduk hoşgeldiniz
Sayfalar: 1 2