VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: 7+1 KULAKLIK ÖNERİMİ
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam Arkadaşlar. Oyunlarda kullanabileceğim fiyat performans bir kulaklık arıyorum. Kullandığınız veya tavsiye etmek istediğiniz kulakları yazarsanız sevinirim.(Fiyat aralığı:50-100 Tl)
Hadron markasının HD-1171 adlı oyuncu kulaklığını tavsiye ederim kendim eskiden kullanıyordum baya sağlam idi kablosunu baya bir aralara falan sıkıştırdım kulaklığı yere düşürdüm bana mısın demedi mikrofonu sesi güzel veriyordu ama televizyon veya arkada birileri konuşuyorsa onların sesini alıyor açıkçası hoparlörlerinin kalitesi güzeldi ama 7+1 mi bilmiyorum. Bu fiyata benim önerebileceğim bu kulaklık var. İyi günler.
(01-02-2021, Saat: 16:14)Sinan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hadron markasının HD-1171 adlı oyuncu kulaklığını tavsiye ederim kendim eskiden kullanıyordum baya sağlam idi kablosunu baya bir aralara falan sıkıştırdım kulaklığı yere düşürdüm bana mısın demedi mikrofonu sesi güzel veriyordu ama televizyon veya arkada birileri konuşuyorsa onların sesini alıyor açıkçası hoparlörlerinin kalitesi güzeldi ama 7+1 mi bilmiyorum. Bu fiyata benim önerebileceğim bu kulaklık var. İyi günler.

Tavsiyen için teşekkür ederim dostum. Evet güzel bir kulaklık baktığım yorumlara göre. 7+1 değil ama olsun yine de tavsiyen için teşekkürler değerlendireceğim.
Hassasiyet119 +/  - 3dBEmpedans32Ohm +/-  15%Kulaklık Çapı50mmKulaklık Mıknatıs TipiNdFeBMikrofon Boyutu6*5mmMikrofon Hassasiyeti-40dB +/- 3dBMikrofon Çıkış TipiTek YönlüTitreşim Ünite Boyutu30 mm // Kablo Uzunluğu 2mt // Giriş Tipi Altın Uç USBBoyutlar (UxGxY)188 x 104 x 230mm Ürün //  Ağırlığı500 gr // Kutu Ağırlığı  700gr // Yazılım PUSAT 

7+1 Önerebilceğm Kulaklık Budur Tıklayarak Gidebilirsin Aynısından Bende Kullanıyorum Ve Çokta Memnunum Bunu Önerebilirim.
Merhaba,

Konuyu açtığın dakikadan beri senin için kulaklık araştırdım, güzel 2 adet kulaklık buldum tavsiyem 1. verdiğim linktekini alman tabii bu benim tasarım açısından zevkim dolayısıyla sen hangisini tercih edersin bilemem. İlk attığım kulak açısından rahat ve kullanışlı, mikrofonu oynuyor ve uzun olduğu için istediğin yere doğru çevirebiliyorsun. Derisi diğer kulaklıklara göre daha kaliteli ve çok uzun süre yırtılma gibi hasarlara dayanıklı çünkü bazı kulaklıklar vardır derisi kulağınada kendi kendine 1 ayda yırtılır bu çok yaşadığım bir durum son aldığım kulaklıkta yaşamıyorum ve aynı deriden kullanılmış bu kulaklıkta. Fiyat olarak mükemmel ötesi 100 küsür liraya böyle bir kulaklık çok şaşkınım. Son olarak kafanın üst kısmına denk gelen yer çok rahat plastik vesaire değil pamuk ile yapılıp deri ile kaplanmış.

https://www.trendyol.com/polosmart/pgm10...p-65114762

Diğer bulduğum kulaklık ise renk değiştirilebilen fakat derisine ve mikrofonunun kalitesine pek güvenmediğim bir kulaklık fakat ışığa vesaire önem veriyorsan renkleri istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Bununda kafanın üst kısmına gelen yeri rahat fakat dediğim gibi derisine pek güvenmiyorum soyulup/yırtılabilir.

https://www.wish.com/product/5f33b13c9ef...&share=web
(01-02-2021, Saat: 16:43)MerT Yılmaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hassasiyet119 +/  - 3dBEmpedans32Ohm +/-  15%Kulaklık Çapı50mmKulaklık Mıknatıs TipiNdFeBMikrofon Boyutu6*5mmMikrofon Hassasiyeti-40dB +/- 3dBMikrofon Çıkış TipiTek YönlüTitreşim Ünite Boyutu30 mm // Kablo Uzunluğu 2mt // Giriş Tipi Altın Uç USBBoyutlar (UxGxY)188 x 104 x 230mm Ürün //  Ağırlığı500 gr // Kutu Ağırlığı  700gr // Yazılım PUSAT 

7+1 Önerebilceğm Kulaklık Budur Tıklayarak Gidebilirsin Aynısından Bende Kullanıyorum Ve Çokta Memnunum Bunu Önerebilirim.

Fiyatı biraz bütçemi aşıyor ama yine de teşekkürler
(01-02-2021, Saat: 16:44)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Konuyu açtığın dakikadan beri senin için kulaklık araştırdım, güzel 2 adet kulaklık buldum tavsiyem 1. verdiğim linktekini alman tabii bu benim tasarım açısından zevkim dolayısıyla sen hangisini tercih edersin bilemem. İlk attığım kulak açısından rahat ve kullanışlı, mikrofonu oynuyor ve uzun olduğu için istediğin yere doğru çevirebiliyorsun. Derisi diğer kulaklıklara göre daha kaliteli ve çok uzun süre yırtılma gibi hasarlara dayanıklı çünkü bazı kulaklıklar vardır derisi kulağınada kendi kendine 1 ayda yırtılır bu çok yaşadığım bir durum son aldığım kulaklıkta yaşamıyorum ve aynı deriden kullanılmış bu kulaklıkta. Fiyat olarak mükemmel ötesi 100 küsür liraya böyle bir kulaklık çok şaşkınım. Son olarak kafanın üst kısmına denk gelen yer çok rahat plastik vesaire değil pamuk ile yapılıp deri ile kaplanmış.

https://www.trendyol.com/polosmart/pgm10...p-65114762

Diğer bulduğum kulaklık ise renk değiştirilebilen fakat derisine ve mikrofonunun kalitesine pek güvenmediğim bir kulaklık fakat ışığa vesaire önem veriyorsan renkleri istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Bununda kafanın üst kısmına gelen yeri rahat fakat dediğim gibi derisine pek güvenmiyorum soyulup/yırtılabilir.

https://www.wish.com/product/5f33b13c9ef...&share=web
Önerilerin için çok teşekkür ederim iki üründe çok güzel duruyor. Ayrıntılı ve bilgi amaçlı yazın için ayrıca teşekkür etmek isterim.