VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Teamspeak server satışı hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar, teamspeak 3 sunucu satışı yapan yerlerde belirli slotlar, sınırlamalar vs. oluyor ve bunları sipariş edince anında kurulum oluyor. bu sistemi nasıl yaparım, webpanel nerden bulabilirim ? ancak şunu demek istiyorum tek bir ipde birden fazla port açılacak bir şekilde ve yatqadaki gibi create server bölümü olmayacak webpanelde. beni aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba, satışları otomatik gerçekleştirecek otomasyon hakkında bilgim yok fakat tek bir ipden x port oluşturup satmak için web panel kullanmanız gerekmekte. Web panel kullanırsanız istediğiniz özellikleri otomatik olarak admin paneliniz üzerinden oluşturabiliyorsunuz.
(29-01-2021, Saat: 21:37)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, satışları otomatik gerçekleştirecek otomasyon hakkında bilgim yok fakat tek bir ipden x port oluşturup satmak için web panel kullanmanız gerekmekte. Web panel kullanırsanız istediğiniz özellikleri otomatik olarak admin paneliniz üzerinden oluşturabiliyorsunuz.

web panel nerde bulabilirim acaba, ve şöyle anlatayım. ben x portu oluşturdum karşı taraf için. ncak bu adamın da kendi sunucusunun paneline girip yönetmesi gerkicek. yatqada vs. sunucular için kullanıcı adı veya şifre yok
(29-01-2021, Saat: 21:47)darklrd012 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-01-2021, Saat: 21:37)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, satışları otomatik gerçekleştirecek otomasyon hakkında bilgim yok fakat tek bir ipden x port oluşturup satmak için web panel kullanmanız gerekmekte. Web panel kullanırsanız istediğiniz özellikleri otomatik olarak admin paneliniz üzerinden oluşturabiliyorsunuz.

web panel nerde bulabilirim acaba, ve şöyle anlatayım. ben x portu oluşturdum karşı taraf için. ncak bu adamın da kendi sunucusunun paneline girip yönetmesi gerkicek. yatqada vs. sunucular için kullanıcı adı veya şifre yok

Sunucuya girip sadece o porta özel yatqa oluşturabilirsiniz, tavsiyem web panel üzerinden oluşturduğunuz kullanıcı adı şifreyi vermenizdir. Web panel olarak tspanelim.com'u tavsiye ederim. @TardisX 'in kendi tasarladığı bir paneldir.
güncel
Merhaba,

Whmcs otomasyonuna göre tspanel scripti mevcuttur. Admin, bayilik ve müşteri şeklinde seçenekler mevcuttur. İsterseniz demo hazırlayabilirim. Slot sayısını istediğiniz gibi ayarlayıp paneldeki ücrete ve slot sayısına göre işlem yapmaktadır. Bütçeniz hakkında bilgi verebilir iseniz script satışını yapabilirim.

İyi günler dilerim.
(30-01-2021, Saat: 20:48)NexuS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Whmcs otomasyonuna göre tspanel scripti mevcuttur. Admin, bayilik ve müşteri şeklinde seçenekler mevcuttur. İsterseniz demo hazırlayabilirim. Slot sayısını istediğiniz gibi ayarlayıp paneldeki ücrete ve slot sayısına göre işlem yapmaktadır. Bütçeniz hakkında bilgi verebilir iseniz script satışını yapabilirim.

İyi günler dilerim.
size dönüş yapacağım, bu arada yönetim panelimiz whmcs değil wisecp
(31-01-2021, Saat: 17:08)darklrd012 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30-01-2021, Saat: 20:48)NexuS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

İyi günler dilerim.
size dönüş yapacağım, bu arada yönetim panelimiz whmcs değil wisecp

Merhaba,

Özel modül olarak entegre işlemi yapılır.
(31-01-2021, Saat: 17:30)NexuS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(31-01-2021, Saat: 17:08)darklrd012 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]size dönüş yapacağım, bu arada yönetim panelimiz whmcs değil wisecp

Merhaba,

Özel modül olarak entegre işlemi yapılır.

Şöyle mi olur, wisecp ürünlerde teamspeak3 ürününe tıkladığında başka sayfaya yönlendirmeden ürününü o sayfada yönetmeli yani istediğim bu şekil. yapılabilirse özelden fiyat yazarsanız sevinirim