VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: TeamSpeak3 3.?.? Android Sürüm Plugini
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Plugini ben paylaştıktan sonra ben paylaştım ben yaydım diyenler umrumda değilsiniz.

Ne İşe Yarar?: TeamSpeak3'de mesela sürümünüz 3.1.8 diyelim bu plugini yükleyince sürümünüz 3.?.? Android olmaktadır.

Şimdi yapacaklarınızı anlatayım: Arkadaşlar yorum attığınızda indirme linki açılıyor indirdikten sonra açın ve sonra ise TeamSpeak3 Dosya konumunu açın gelen ilk ekrana verdiğim linkteki Plugini atın ve TeamSpeak3'ü kapatıp açın ve sürümünüz değişecektir.

2 Yıldır bunu kimse paylaşmadı paylaşmazlardı değerimi bilin.
ALLAH Kuran carpsin ben bu plugini almak icin milettee abi cekiyordum ama vermiyorlardı adamsın saoll
BU BENDE VARDI KAYBETMİŞTİM YENİDEN İNDİRDİM

THX Kalp
(30-09-2018, Saat: 14:17)Mr.Umut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]THX Kalp

Kalp
Bende bunu kullanıyorum yabancı bir yt kanalından almıştım. Forumda paylaşıcaktım ama sen paylaşmışsın Gülümse yararlı konu.
(30-09-2018, Saat: 14:17)BARIS` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende bunu kullanıyorum yabancı bir yt kanalından almıştım. Forumda paylaşıcaktım ama sen paylaşmışsın Gülümse yararlı konu.

Bana nasipmiş kanka .

(30-09-2018, Saat: 14:16)p0lat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BU BENDE VARDI KAYBETMİŞTİM YENİDEN İNDİRDİM

Ne güzel işte bulmuş oldun sayemde Kahkaha At

(30-09-2018, Saat: 14:16)Soldiers Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ALLAH Kuran carpsin ben bu plugini almak icin milettee abi cekiyordum ama vermiyorlardı adamsın saoll

Tabi kardeşim +rep verirsen devamınıda paylaşırım İOS da var bunun.
Teşekkürler
Veri Alınıyor bugunu paylaşmışlardı ama android sürümünü vermemişlerdi bende tüm sürümlerin kodları var paylaşıyım istersen
TESEKKURLER
Sayfalar: 1 2 3 4