26-01-2021, Saat: 10:35
Windows 10 Ekim 2020 güncellemesi Microsoft tarafından ilerleyen haftalarda kullanıcılara sunulmaya başladı. Windows kullanıp güncellemeyi yüklemekte sorun yaşayanlar için nasıl indirileceğini açıkladık.
Windows 10 işletim sistemi için her ay çeşitli güncellemeler yayınlanıyor. Yayınlanan güncellemeler ile işletim sisteminde çeşitli değişiklikler ve optimizasyon düzeltmeleri yapılıyor. Windows'un yayınlamış olduğu güncellemeleri uygulamak önemli, çünkü yayınlanan güncellemelerle birlikte bilgisayarınızda sorun yaratabilecek unsurlar ortadan kaldırılmaya çalışılıyor.
Bilgisayarınızın her zaman daha korunaklı ve stabil çalışmasını istiyorsanız bu güncellemeleri yüklemeniz gerekiyor. Bu yazımızda da sizlere Windows 10 Ekim 2020 güncellemesinin nasıl indirilip bilgisayara yükleneceğini göstereceğiz.
Windows 10 Ekim 2020 Güncellemesi Nasıl İndirilir?
Windows 10 işletim sistemi için her ay çeşitli güncellemeler yayınlanıyor. Yayınlanan güncellemeler ile işletim sisteminde çeşitli değişiklikler ve optimizasyon düzeltmeleri yapılıyor. Windows'un yayınlamış olduğu güncellemeleri uygulamak önemli, çünkü yayınlanan güncellemelerle birlikte bilgisayarınızda sorun yaratabilecek unsurlar ortadan kaldırılmaya çalışılıyor.
Bilgisayarınızın her zaman daha korunaklı ve stabil çalışmasını istiyorsanız bu güncellemeleri yüklemeniz gerekiyor. Bu yazımızda da sizlere Windows 10 Ekim 2020 güncellemesinin nasıl indirilip bilgisayara yükleneceğini göstereceğiz.
Windows 10 Ekim 2020 Güncellemesi Nasıl İndirilir?
- Adım #1: ‘Ayarlar’ menüsünü açıyoruz.
- Adım #2: Menüden ‘Güncelleştirme ve Güvenlik’ kısmına tıklıyoruz.
- Adım #3: ‘Windows Update’ butonuna tıklıyoruz.
- Adım #4: ‘Güncelleştirmeleri denetle’ butonuna tıklıyoruz.
- Adım #5: ‘İndir ve yükle’ butonuna tıklıyoruz.
- Adım #6: ‘Bilgisayarı yeniden başlat’ butonuna tıklıyoruz.