VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Hayat Şartları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
İnsanın yaşamındaki zorlukları ifade eden şartlardır. işinden binbir zorluklarla ekmeğini çıkaran adamın borcu, iş stresidir onun için hayat şartları.

doymak, doyurmak, barınmak gibi temel kavramların günümüz şartlarında zorlaşmasıyla insanı bazen ideallarini satmaya, asgarinin altında çalışmaya, ödeyemediği borçları yüzünden fellik fellik kaçmaya, insan psikolojisinin amına koymaya hatta intahara bile itebilecek şartlardır. özetle zaman geçip, devir değiştikçe zorlaşan şartlardır.
Çalışana Hayat Şartlari Diye Bir Şart Yoktur , Çalişipta Bunu Dile Getirmek Zor Hayat Şartlarina Katlanmak Değil Gösteriştir.

Herşey Zenginlik Değil İmkan Meselesidir Gülümse.
(30-09-2018, Saat: 14:50)P O L I C E Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çalışana Hayat Şartlari Diye Bir Şart Yoktur , Çalişipta Bunu Dile Getirmek Zor Hayat Şartlarina Katlanmak Değil Gösteriştir.

Herşey Zenginlik Değil İmkan Meselesidir Gülümse.

Haklısın.
Aslında insan çalıştığı zaman derdi tasayı unutuyor 1 ay çalışmıştım sanal alem hiç aklıma dahi gelmedi ama tabi zorunlu şekilde çalışan insanların halini bir tek kendisi anlar türkiyede ne okuyabilirsin nede çalışabilirsin.
(30-09-2018, Saat: 18:46)CreewDreen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında insan çalıştığı zaman derdi tasayı unutuyor 1 ay çalışmıştım sanal alem hiç aklıma dahi gelmedi ama tabi zorunlu şekilde çalışan insanların halini bir tek kendisi anlar türkiyede ne okuyabilirsin nede çalışabilirsin.

Sen daha çok haklısın Alper.
(30-09-2018, Saat: 18:46)CreewDreen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında insan çalıştığı zaman derdi tasayı unutuyor 1 ay çalışmıştım sanal alem hiç aklıma dahi gelmedi ama tabi zorunlu şekilde çalışan insanların halini bir tek kendisi anlar türkiyede ne okuyabilirsin nede çalışabilirsin.

Ülkede adalet diye bi kavram olsaydı.Daha iyi yerlere gelebilirdik.Açıkça ortada.Ülkede Okudugunu anlama diye bişi y0k.Kendi dilimizi bilmiyoruz.
Adı üstünde ''Hayat Şartları''
Keşke haklı olmasaydık Kahkaha At bu ülkeye beyin lazım, suriyeli mültecileri buraya alan insandan beyin bekleyemeyiz bekleyende yoktur ha zaten beyin olsaydı vatan sevgisini suriyeli çocukların gözünden anlayacaksınız demezdi sayın cumhurbaşkanımız.
(30-09-2018, Saat: 18:50)CreewDreen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Keşke haklı olmasaydık Kahkaha At bu ülkeye beyin lazım, suriyeli mültecileri buraya alan insandan beyin bekleyemeyiz bekleyende yoktur ha zaten beyin olsaydı vatan sevgisini suriyeli çocukların gözünden anlayacaksınız demezdi sayın cumhurbaşkanımız.

Fukara beyinlilere laf attırmam skdskodksod :Kahkaha At
Neyse düşmiyelim IQ Seviyelerine.
(30-09-2018, Saat: 18:48)N0XI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Ülkede adalet diye bi kavram olsaydı.Daha iyi yerlere gelebilirdik.Açıkça ortada.Ülkede Okudugunu anlama diye bişi y0k.Kendi dilimizi bilmiyoruz.

Kessinlikle katılıyorum!

Hayat ne kadar zor olsada GÜZEL.
Sayfalar: 1 2