18-01-2021, Saat: 17:49
Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular + CEVAPLARI
1) Online Olarak Counter-Strike 1.5 Nasıl Oynarım ?
Cevap : Half Life Full , Half-Life Update'i Olan HL 1.1.1.0 ve Cs 1.5 Full'u yükleyin , Hepsi Yüklendikten Sonra Counter'ı Açıp Cs Games - Online Games - Add ip kısmına server iplerini ekleyip oynayabiliriniz...
2 ) Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.6 Oynarım ?
Cevap : 1.6 Oynamanız İçin Sadece 1.6 Full + V23 update'ini Yüklemeniz Yeterlidir...
1) Online Olarak Counter-Strike 1.5 Nasıl Oynarım ?
Cevap : Half Life Full , Half-Life Update'i Olan HL 1.1.1.0 ve Cs 1.5 Full'u yükleyin , Hepsi Yüklendikten Sonra Counter'ı Açıp Cs Games - Online Games - Add ip kısmına server iplerini ekleyip oynayabiliriniz...
2 ) Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.6 Oynarım ?
Cevap : 1.6 Oynamanız İçin Sadece 1.6 Full + V23 update'ini Yüklemeniz Yeterlidir...
3 ) Client.dll hatası Alıyorum ? Nasıl Düzeltebilirim ?
Cevap : Client.dll Hatası HL 1.1.1.0 uptade'ini Yükleyerek Düzeltebilirsiniz.
4 ) Bazı Serverlarda Oyuna Giriyorum 15-20 Sn Sonra Otomatik Atılıyorum ?
Cevap : Bazı Serverlar CD( Cheating-Death ) Hileyiönleyen (!) Bir Programdır. Programı Resmi Sitesinden İndirip Kurduktan Sonra Servera Girmeden Önce Programı Açmanız Yeterlidir...
5 ) Cheating-Death'i Yükledim Fakat Yine Serverdan Atılıyorum ?
Cevap : Cheating-Death'in Harika Bir program ( ! ) OldugununGöstergesidir Bu...
Programın Tamamen Bug'ı ( Hatası ) ' dır...
6 ) Oyunu Oynarken Warning: Cl-Flush Entity Packet Böyle Bir Hata Veriyor Ne Yapmam Gerekli ?
Cevap : Bu Hatayı Pinginiz Yüksek Oldugu Zaman Alirsiniz... Pinginiz Düzeldiği Zaman Böyle Bir Hatayı Almayacaksınızdır...
7 ) Cs'de Kendi Logomu Nasıl Yapabilirim ?
Cevap : DecalConverter adli 200 kb büyüklügündeki program ile Kendi Logonuzu Kolayca Yapıp Kullanabilirsiniz...
Cevap : Client.dll Hatası HL 1.1.1.0 uptade'ini Yükleyerek Düzeltebilirsiniz.
4 ) Bazı Serverlarda Oyuna Giriyorum 15-20 Sn Sonra Otomatik Atılıyorum ?
Cevap : Bazı Serverlar CD( Cheating-Death ) Hileyiönleyen (!) Bir Programdır. Programı Resmi Sitesinden İndirip Kurduktan Sonra Servera Girmeden Önce Programı Açmanız Yeterlidir...
5 ) Cheating-Death'i Yükledim Fakat Yine Serverdan Atılıyorum ?
Cevap : Cheating-Death'in Harika Bir program ( ! ) OldugununGöstergesidir Bu...
Programın Tamamen Bug'ı ( Hatası ) ' dır...
6 ) Oyunu Oynarken Warning: Cl-Flush Entity Packet Böyle Bir Hata Veriyor Ne Yapmam Gerekli ?
Cevap : Bu Hatayı Pinginiz Yüksek Oldugu Zaman Alirsiniz... Pinginiz Düzeldiği Zaman Böyle Bir Hatayı Almayacaksınızdır...
7 ) Cs'de Kendi Logomu Nasıl Yapabilirim ?
Cevap : DecalConverter adli 200 kb büyüklügündeki program ile Kendi Logonuzu Kolayca Yapıp Kullanabilirsiniz...
8 ) Rate Ayarları Nedir ?
Cevap : Rate Ayarları Oyundaki Bağlantınızı Az da olsa pinginizin Düşmesini Sağlayan Komutlardır...
56k Modem 256k ADSL 512k ADSL 1024k ADSL
rate 4000 rate 7500 rate 9500 rate 12000
cl_latency -120 cl_rate 6500 cl_rate 8000 cl_rate 9800
cl_updaterate 20 cl_cmdrate 20 cl_cmdrate 32 cl_cmdrate 43
cl_cmdrate 30 cl_updaterate 21 cl_updaterate 31 cl_updaterate 40