VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Hep beraber bir hikaye yazalım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar arkadaşlar mantık şöyle herkes yorumda benim başlattığım hikayeyi devam ettirecek küfürlü içerik YASAKTIR !

Yılın ilk karı düşmüştü fakat dışarı çıkamıyordum çünkü ben ve ailem karantinadaydık.Evden kaçmayı planlıyordum...

Devamı sizde ?
Herşeyimi hazırladım tam o sıra biri geldi
Kardeşim gelmişti.Bana neden hazırlandığımı sordu
can sıkıntısından kıyafet deniyordum kardeşim kardeşimde tamam dedi ve arkasından annem geldi
Olaylar iyice karışmıştı ve annemede aynı yalanı söyledim fakat annem buna inanmadı dışarı çıkacağımı anlamıştı ama belli etmiyordu.
bende kaçtım dışarıya deli gibi eğlendim
(16-01-2021, Saat: 18:39)MustafaTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bende kaçtım dışarıya deli gibi eğlendim

Dışarıda eğlenirken polisler geldi ilk başta korktum fakat benimle iyi bir şekilde konuştular
(16-01-2021, Saat: 19:16)Tek7HackDedi57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-01-2021, Saat: 18:39)MustafaTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bende kaçtım dışarıya deli gibi eğlendim

Dışarıda eğlenirken polisler geldi ilk başta korktum fakat benimle iyi bir şekilde konuştular

polisler dediki kardeşim sen bu saatte ne yapıyosun diyp 4 bin tl cezayı yazdılar daha sonra tek7 kartopu yapıp polis arabasına saldırdı
(17-01-2021, Saat: 05:42)MerT Yılmaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-01-2021, Saat: 19:16)Tek7HackDedi57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dışarıda eğlenirken polisler geldi ilk başta korktum fakat benimle iyi bir şekilde konuştular

polisler dediki kardeşim sen bu saatte ne yapıyosun diyp 4 bin tl cezayı yazdılar daha sonra tek7 kartopu yapıp polis arabasına saldırdı

Kahkaha At