Merhaba Arkadaşlar, bildiğiniz üzere pubg mobile dün gece saatlerinde bakıma alındı. Ve oyun yeni bir hal aldı, size göre bu güncelleme nasıl oldu ?
bencede gereksiz ya, çok bişey değişmemiş
gereksiz ama merak etmiyoda değilim açıkcası
ön yargılı yaklaşmak istemiyorum ama kötü fikir bence
yeni şeyler denemek güzel olur aslında eğlenceli olabilir bilmiyorum

(19-02-2019, Saat: 22:15)Code1453 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ön yargılı yaklaşmak istemiyorum ama kötü fikir bence
Oyuna böyle bir yenilik getirmeleri iyi olmuş bence. Birkaç el oynadım eğlenceli
(19-02-2019, Saat: 22:14).kerem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gereksiz ama merak etmiyoda değilim açıkcası
Denemeni önermiyor değilim açıkçası.

Uzun zamandır oynamıyorum, güncelleme geldiyse bi oynamayı düşünüyorum ne güncellemesi geldi tam olarak bilgi verirmisin @
'Batuhan
(19-02-2019, Saat: 22:46)NilArkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uzun zamandır oynamıyorum, güncelleme geldiyse bi oynamayı düşünüyorum ne güncellemesi geldi tam olarak bilgi verirmisin @'Batuhan
Yeni Zombi modu geldi,minigun alev silahı gibi birkaç silah eklendi. Eğlence modu sanhok içinde aktif edildi . Yeni arayüz ve oyun sesleri eklendi, denemeni tavsiye ederim.

"Bence " Böyle bir Güncellemeye İhtiyaç Vardı Oyunda Aşırı Fazla Hile Geliyordu.Büyük İhtimal ile Yeni Gelen Güncelleme ile o Hileler Fixlendi.
Aslında Gerekli bir konu ve adamlar yeni bir şey getirdi oyuna. Sonuçta Karşılarında Çok Rakip Var. Fortnite Gibi Adamlar Yeni şeyler Çıkarmak istiyorlar.^^