VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Pubg Mobile Güncelleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar, bildiğiniz üzere pubg mobile dün gece saatlerinde bakıma alındı. Ve oyun yeni bir hal aldı, size göre bu güncelleme nasıl oldu ?
G E R E K S İ Z 
bencede gereksiz ya, çok bişey değişmemiş
gereksiz ama merak etmiyoda değilim açıkcası
ön yargılı yaklaşmak istemiyorum ama kötü fikir bence
yeni şeyler denemek güzel olur aslında eğlenceli olabilir bilmiyorum Gülümse
(19-02-2019, Saat: 22:15)Code1453 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ön yargılı yaklaşmak istemiyorum ama kötü fikir bence

Oyuna böyle bir yenilik getirmeleri iyi olmuş bence. Birkaç el oynadım eğlenceli Gülümse

(19-02-2019, Saat: 22:14).kerem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gereksiz ama merak etmiyoda değilim açıkcası

Denemeni önermiyor değilim açıkçası.  Gülümse
Uzun zamandır oynamıyorum, güncelleme geldiyse bi oynamayı düşünüyorum ne güncellemesi geldi tam olarak bilgi verirmisin @'Batuhan
(19-02-2019, Saat: 22:46)NilArkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uzun zamandır oynamıyorum, güncelleme geldiyse bi oynamayı düşünüyorum ne güncellemesi geldi tam olarak bilgi verirmisin @'Batuhan

Yeni Zombi modu geldi,minigun alev silahı gibi birkaç silah eklendi. Eğlence modu sanhok içinde aktif edildi . Yeni arayüz ve oyun sesleri eklendi, denemeni tavsiye ederim. Gülümse
"Bence " Böyle bir Güncellemeye İhtiyaç Vardı Oyunda Aşırı Fazla Hile Geliyordu.Büyük İhtimal ile Yeni Gelen Güncelleme ile o Hileler Fixlendi.
Aslında Gerekli bir konu ve adamlar yeni bir şey getirdi oyuna. Sonuçta Karşılarında Çok Rakip Var. Fortnite Gibi Adamlar Yeni şeyler Çıkarmak istiyorlar.^^
Sayfalar: 1 2