Yıllardır bilgi sızdırma haberleriyle bizleri kendinden soğutan ama bir takım sebeplerden de kullanmaya devam ettiğimiz Facebook ve onun kardeşleri olan Instagram ve WhatsApp hesaplarımı tamamen kapatma kararı aldım. Bu kararı, son yayınlanan
WhatsApp Hizmet Koşulları tetiklemiş oldu.
Detaylı videoya bakmak için webtekno videosu;
WhatsApp'ı zaten kullanırken bu gibi bilgilere şirket tarafından erişilebiliyordu, sadece resmi olarak bunu yasallaştırmak adına yapılmış bir şey dolayısıyla bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Bilgi için teşekkürler.
(09-01-2021, Saat: 00:30)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]WhatsApp'ı zaten kullanırken bu gibi bilgilere şirket tarafından erişilebiliyordu, sadece resmi olarak bunu yasallaştırmak adına yapılmış bir şey dolayısıyla bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Bilgi için teşekkürler.
https://youtu.be/JfIS5bInmS4?t=103 kısımda 3'üncü part kısmı sıkıntılı. Şahsen ben kişisel bilgilerimin başkaları ile paylaşma taraftarı değilim. Facebook şirketi bunu iyice abarttı.
Bişey farketmez her türlü bilgiyi mahkeme kararı alabiliyodu zaten şimdi ona gerek kalmadı
facebook kullanımyorum zaten kullandığım bir tek Whatsapp var ondada arkadaşlarımla olsun ailemle olsun özel konuşmalarım geçiyor şahsen ben paylaşılmasını istemem ama duyumlara göre önceden de paylaşılıyormuş şimdi ise yasal olarak paylaşılıcakmış kaç bin kişinin bilgileri gidiceği için sadece size odaklanıp biir şey olacağını sanmam
(09-01-2021, Saat: 00:43)06.bthn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]facebook kullanımyorum zaten kullandığım bir tek Whatsapp var ondada arkadaşlarımla olsun ailemle olsun özel konuşmalarım geçiyor şahsen ben paylaşılmasını istemem ama duyumlara göre önceden de paylaşılıyormuş şimdi ise yasal olarak paylaşılıcakmış kaç bin kişinin bilgileri gidiceği için sadece size odaklanıp biir şey olacağını sanmam
Veri paylaşımının daha öncede paylaşıldığı hakkında bir takım haberler var. Fakat Türkiye'de KVKK denilen bir şey var. Whatsapp bunu zorla yaptırtıyor. Gelen bildirim ekranında kabul edersen ayrı sıkıntı, kabul etmez isen bu sefer whatsapp'ı kullanamayacaksın. Türkiye'de çok kurum ve kuruluş personelleri, eminim ki devlet personelleri de kullanıyor. Sıkıntı bir durum.
Yani tam olarak ne yapmak gerekiyor şuan ?
(09-01-2021, Saat: 18:49)izzetyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yani tam olarak ne yapmak gerekiyor şuan ?
hiç bişey

iptal edilmiş sanırım beyler sakin