VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Moderatörlük Başvurusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi bir çocuğa benziyorsun ama üst üste yorum,konu açmak yasak görüntüsünü bozuyor forumun ama yinede Moderatör olmanı isterim.
Başvurunuz İNCELEMEYE alınmıştır. İstenilen ihtiyaçlar karşılandığı takdirde başvurunuzu göz önünde bulunduracağız.
(30-09-2018, Saat: 08:43)MustafaBaskan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İyi bir çocuğa benziyorsun ama üst üste yorum,konu açmak yasak görüntüsünü bozuyor forumun ama yinede Moderatör olmanı isterim.

Ama neredeyse kimsenin bulamadığı şeyleri paylaşıyorum. Herkez yararlansın diye forum görüntüsü ne alaka anlamadım Kahkaha At
(30-09-2018, Saat: 13:46)cinayet xd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30-09-2018, Saat: 08:43)MustafaBaskan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İyi bir çocuğa benziyorsun ama üst üste yorum,konu açmak yasak görüntüsünü bozuyor forumun ama yinede Moderatör olmanı isterim.

Ama neredeyse kimsenin bulamadığı şeyleri paylaşıyorum. Herkez yararlansın diye forum görüntüsü ne alaka anlamadım Kahkaha At

Sen üst üste yorum,konu açınca paylaşınca millette yapıyor ve konuların gözükmez söyliyim.
Yetkili alımı yeni kurallara göre alınacaktır. Hangi yetkiye nasıl sahip olacağınızı öğrenmek için ;
https://forumcsdark.com/showthread.php?tid=278
Yetkili başvurunuz Gerekli İhtiyaçları karşılamadığı için REDDEDİLMİŞTİR. Birdahaki sefere tekrar deneyiniz.
Konunuz kurallara uygun olmadığı için kilitlenip Silinmiş Konular 'a atılmıştır!