VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Photoshop CS6 Nasıl Yüklenir? Full Sürüm CS 6 Programı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Hepinize merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz. Bugün eğitimlerini verceğim Photoshopun nasıl indireleceğini gösterdim. İşinize yaradıysa +rep Vermeyi Unutmayın.

Öncelikle Dostlar Aşşağıda Verdim Linke Gidip İndiriceksiniz Daha Sonra Klasörde Göster Diyip MasaÜstüne Atıyoruz. Daha Sonra Rarın İçine Giriyoruz. Girdikten Sonra Rarın İçindeki Programı MasaÜstüne Taşıyorsunuz. Daha Sonra Rarı Masaüstünden Kaldırabilirsiniz. Masaüstüne Attığımız Klasörün İçine Girip '' PSCS6 '' Büyük Harflerle Yazılı Olana 2 Kere Tıkılyoruz Ve Karşımıza Bir Şablon Geliyor Orası Dil Seçeneklerinin Olduğu Yerdir Siz Nasıl İsterseniz Yapabilirsiniz Ama Benim Önerdiğim '' tr_TR '' Yazana Tıklamanız. Tıkladıktan Sonra Önümüze PhotoShopumuz Açılcaktır. Size Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana.

İYİ FORUMLAR : )

Hide Post
eline koluna sağlık aradığım konu Kalp
Teşekkürler
Güzel konu olmuş eline sağlık.
kRaL sAolasIn GüZEEl
(03-01-2021, Saat: 02:35)PoyraZ. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kRaL sAolasIn GüZEEl

Eyw Kalp
(03-01-2021, Saat: 01:22)Sinan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel konu olmuş eline sağlık.

Teşşekürler.
(02-01-2021, Saat: 22:45)S3XPER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler

Gülümse
(02-01-2021, Saat: 22:02)Feyzuks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eline koluna sağlık aradığım konu Kalp

Kalp
MERT BEY TEŞŞEKÜR EDERİM SİZ OLMASANIZ ACABA NE YAPACAĞIZ SİZİN GİBİ İNSANLAR ÇOK OLMASI LAZIM BENCE ADAMSIN SEN KRALSIN ADAMSIN TEŞEKÜRLER KRAL ADAMSIN BUNLARIN HEPSİ KENDİMEYDİ KOLAY GELSİN Kahkaha At
Sayfalar: 1 2