VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Dünya Düzmüdür Yoksa Yuvarlakmı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(03-02-2019, Saat: 12:49)'Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-02-2019, Saat: 11:34)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba beyler, sizinle bu konu hakkında tartışmak birnevi sohbet etmek için bu konuyu açıyorum, hiç bir şekilde biryerden alıntı değil kendi ellerimle yazıyorum.

Çoğu araştırmalar yaptım ve hala dünya'nın düzmü yoksa yuvarlakmı olduğu hakkında kesin bir kanıt'a rastlamadım, nasa'nın vermiş olduğu fotoğraflar, bilgiler doğrultusunda haraket etmemek gerektiğini ve bunların çoğunun bir yalan olduğu düşüncesine kapıldım. Bir taraftan kişisel düşüncem olan aklımda kalan bir soru; "Peki dünya yuvarlak değilde düz ise, neden sonunda bir yerden sonra boşluğa düşmüyoruz?"
Bu sorunun cevabını çok araştırdım, fakat hiç biryerde bu soruyu soranı veyahut soruyu cevaplayana rastlamadım. 

Sizinde fikirlerinizi yorumlarda görmek ve sizinle bu konuyu tartışmak istiyorum.


Öncelikle canım gardaşım Dünya'nın yuvarlak olduğunu açıklıyayım kendi fikrime göre eğer Dünya düz bir denklemde olsaydı senin de dediğin gibi bir yerden sonra boşluğa düşmemiz gerekir. Fakat yerçekimi sayesinde bu mümkün olamıyor. Şimdi Dünya'nın düz olma teorisine gelelim. Düz olsaydı Kainat üzerinde yerçekimi diye bir kavram ortaya sürülmezdi. Bana kalırsa Dünya ne yuvarlak ne de düz şekli şemali belli değil , yok üstten basit yok yanları geniş hepsi yalan be Gülümse)

Şaka gibi, yıl 2019 ve hala gerçek bir kanıt yok. Cidden bu güne kadar ben boşa yaşadığımı hissettim, dünyanın ne şekilde olduğunu bile doğru düzgün kanıtlıyamıyorsak ne anlamı var ? Peki dünya yuvarlak veyahut düz değil ise, bize bir teori düşünceni söylermisin ? ben hala düz olduğundan yanayım.
Bunların hepsi Amerika'nın oyunları kardeşim kanmayın dünya üçgendir.
(03-02-2019, Saat: 12:57)TAARRUZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bunların hepsi Amerika'nın oyunları kardeşim kanmayın dünya üçgendir.

Aynen, herkes zeka seviyesini bu konu altında belli ediyor.  Kahkaha At
Şimdi Yazılanları gördüm,Nasa NASA NASA.

Ya beyler bunlar daha ay'a gidemedi yalan dolan film çeviriyorlar ya.İnanmayın bunlara Amerika'nın oyunları bunlar.

Görmediğimiz şeye inanmayız bro Tanrı hariç.
Kardeşim 11.sınıf tarihte yani lise 3 de öğrendiğim kadarıyla Coğrafi keşifler sonucu Ferdinand Magellan adlı adam dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlamıştır ama bu tabi fiilen bir kanıtlamadır.Bana göre bence de dünya yuvarlaktır.iyi forumlar.
(03-02-2019, Saat: 13:02)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-02-2019, Saat: 12:57)TAARRUZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bunların hepsi Amerika'nın oyunları kardeşim kanmayın dünya üçgendir.

Aynen, herkes zeka seviyesini bu konu altında belli ediyor.  Kahkaha At

Belli edemeyenlerde böyle boş beyinleriyle boş yorumlar atıyorlar Göz Kırp
(03-02-2019, Saat: 13:11)TAARRUZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-02-2019, Saat: 13:02)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aynen, herkes zeka seviyesini bu konu altında belli ediyor.  Kahkaha At

Belli edemeyenlerde böyle boş beyinleriyle boş yorumlar atıyorlar Göz Kırp

Tartışma ortamı yaratmayın @CAN ban atarım vallahi
(03-02-2019, Saat: 13:11)Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeşim 11.sınıf tarihte yani lise 3 de öğrendiğim kadarıyla Coğrafi keşifler sonucu Ferdinand Magellan adlı adam dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlamıştır ama bu tabi fiilen bir kanıtlamadır.Bana göre bence de dünya yuvarlaktır.iyi forumlar.

Ne teori ile kanıtlamıştır, biraz daha açarmısın? o konuda pek bir bilgim yok.
(03-02-2019, Saat: 12:55)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-02-2019, Saat: 12:49)'Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle canım gardaşım Dünya'nın yuvarlak olduğunu açıklıyayım kendi fikrime göre eğer Dünya düz bir denklemde olsaydı senin de dediğin gibi bir yerden sonra boşluğa düşmemiz gerekir. Fakat yerçekimi sayesinde bu mümkün olamıyor. Şimdi Dünya'nın düz olma teorisine gelelim. Düz olsaydı Kainat üzerinde yerçekimi diye bir kavram ortaya sürülmezdi. Bana kalırsa Dünya ne yuvarlak ne de düz şekli şemali belli değil , yok üstten basit yok yanları geniş hepsi yalan be Gülümse)

Şaka gibi, yıl 2019 ve hala gerçek bir kanıt yok. Cidden bu güne kadar ben boşa yaşadığımı hissettim, dünyanın ne şekilde olduğunu bile doğru düzgün kanıtlıyamıyorsak ne anlamı var ? Peki dünya yuvarlak veyahut düz değil ise, bize bir teori düşünceni söylermisin ? ben hala düz olduğundan yanayım.

Bana kalırsa Dünya'nın herhangi bir şekli veya biçimi yok.
(03-02-2019, Saat: 13:56)'Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-02-2019, Saat: 12:55)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şaka gibi, yıl 2019 ve hala gerçek bir kanıt yok. Cidden bu güne kadar ben boşa yaşadığımı hissettim, dünyanın ne şekilde olduğunu bile doğru düzgün kanıtlıyamıyorsak ne anlamı var ? Peki dünya yuvarlak veyahut düz değil ise, bize bir teori düşünceni söylermisin ? ben hala düz olduğundan yanayım.

Bana kalırsa Dünya'nın herhangi bir şekli veya biçimi yok.

Baya zekice bir düşünceymiş, peki buna hitaben şekilleredemi aykırı geliyorsunuz ?
Sayfalar: 1 2 3 4