VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: TardisX - Duyuru
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bizi Devamlı Kötüleyen İnsanlara Yardım Etmemizi Kıskanan Ve Bizim Scriptimize Trojen var diyip Bizi Kötülemeye Çalışan İnsanlara(Türemeler)
İnanmayınız Kendini Birşey Sanan Ve Herkez Bana itaat edecek diyen Bir Sanal Zavallısı Fahri İstediğin Kadar Kötüle Bizi destekleyen İnsanlar Oldukça Sırtımız Yere Gelmiyecek 

HostingDunyam.com.tr

Bizi Tavsiye Eden ve En Çok Yanımızda Duran Hosting Dünyam Ceosu Ensar Boğaz'a Teşekkürlerimi Sunarım 
Hosting, Vds Ve Oyun Sunucusu için tavsiye edeceğim en iyi Şirket 
[Resim: bV6Pg0.png]

HeolaNetwork.com

Bu Zamana Kadar Bizi DDos lardan Koruyan bizide güvenli ağına alan heolanetwork'e Teşekkürlerimizi Sunarız
Ts3 için Kullandıkları Anti DDos Özelliği İle Türkiyede 1. En İyi DDos Korumasına Sahip Olan Heolanetworku Tercih Ediyoruz

[Resim: pbnOX0.png]

ForumCSDark.CoM

Ve Bizi Dünyayla Tanıştıran Bizim Adımızı Dahada Zirveye Taşıyan Forumcsdark'a teşekkürlerimi sunarım
İçinde onlarca üye ve onlarca konusuyla bizlerin her aradığımızı buldugumuz bir platform... 

[Resim: GmDj9r.png]
VE DAHA BİR ÇOK DESTEKÇİMİZ

LOCALSUNUCUM.COM
KERVANSUNUCUM.COM
Başarılar Dilerim  | LocalSunucum Ekibi
Kurulum Konusunda Yaşadığım Sorunlarda Anında Destek Verdi Scripti Konusunda Aşırı Derecede Mükemmel Herkeze Tavsiye Ederim TardisX.CoM
Tardix.com %100 tafsiye ederim scripleri çok güzel ve çok başarılı devamını dilerim tardix.com bizim sponsorumuzdur http://albayraksunucum.cf/
Bize hizmet veren TardisX.Com Ekibine Başarılar Dileriz. Umarız ki Her Zaman Başarılı Olurlar | Coop Oyuncuları (www.coopoyunculari.cf) | TeamSpeak 3 Adresimiz : ts3.coopoyunculari.cf
Güzel Yorumlarınız İçin Teşekkürler Sizin Yorumlarınız Gücümüze Güç Katmaya Devam Ediyor
başarılar bizde bi reklam yapmadan geçmeyelim o zaman Kahkaha At SBLinuX.CoM  Kahkaha At
(03-02-2019, Saat: 02:03)TardisX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Bizi Devamlı Kötüleyen İnsanlara Yardım Etmemizi Kıskanan Ve Bizim Scriptimize Trojen var diyip Bizi Kötülemeye Çalışan İnsanlara(Türemeler)
İnanmayınız Kendini Birşey Sanan Ve Herkez Bana itaat edecek diyen Bir Sanal Zavallısı Fahri İstediğin Kadar Kötüle Bizi destekleyen İnsanlar Oldukça Sırtımız Yere Gelmiyecek 

HostingDunyam.com.tr

Bizi Tavsiye Eden ve En Çok Yanımızda Duran Hosting Dünyam Ceosu Ensar Boğaz'a Teşekkürlerimi Sunarım 
Hosting, Vds Ve Oyun Sunucusu için tavsiye edeceğim en iyi Şirket 
[Resim: bV6Pg0.png]

HeolaNetwork.com

Bu Zamana Kadar Bizi DDos lardan Koruyan bizide güvenli ağına alan heolanetwork'e Teşekkürlerimizi Sunarız
Ts3 için Kullandıkları Anti DDos Özelliği İle Türkiyede 1. En İyi DDos Korumasına Sahip Olan Heolanetworku Tercih Ediyoruz

[Resim: pbnOX0.png]

ForumCSDark.CoM

Ve Bizi Dünyayla Tanıştıran Bizim Adımızı Dahada Zirveye Taşıyan Forumcsdark'a teşekkürlerimi sunarım
İçinde onlarca üye ve onlarca konusuyla bizlerin her aradığımızı buldugumuz bir platform... 

[Resim: GmDj9r.png]
VE DAHA BİR ÇOK DESTEKÇİMİZ

LOCALSUNUCUM.COM
KERVANSUNUCUM.COM
Yaptığın işleri başarılı buluyorum, başarıların daim olsun kardeşim.
Başarılar dilerim.
Sayfalar: 1 2