VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Sevgili yapmak istiyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
başlık sanki sevgili aranıyor gibi oldu ama alakası yok Kahkaha At takıldığım daha doğrusu vakit geçirdiğim hatta bundan keyif aldığım bir kız var çokta manita gibiyiz yani kıskanıyor falan aynı şehirde oturuyoruz ama bilgisayardan tanıştık ve hala görüşmedik covid yüzünden Kahkaha At gerçek anlamda sevgili olmak istiyorum ama bi taraftan istemiyorum vakit ayıramam kavga ederiz falan diye korkuyorum ne yapmalıyım sizce
abi seviyosan git konuş bence Kahkaha At
Kızla konuş, engellemezse senindir, engellerse hiç senin olmamıştır...
(08-12-2020, Saat: 18:25)Stylex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kızla konuş, engellemezse senindir, engellerse hiç senin olmamıştır...

Buraya sayfalarca şey yazabilirim fakat kral tek cümlede anlatmış Gülümse

Yani kızı hiç görmemişsin yani sürekli aynı ortamda değilsin şahsen bende hiçbir kızla konuşamadım çünkü çoğu okul veya dershaneden arkadaşım yani reddedilirsem onlarla kaç yıl aynı yerde eğitim görüp bir arada olacağım yani bu insanı rahatsız eder. Ama diyorsun hiç tanışmadım yani reddederse hiç görüşmezsiniz birbirinizi görmezsiniz yani dene bence şansını Gülümse
Eğer karar veremiyorsan bir şeylerden emin olana kadar şu an olduğun gibi arkadaş ama manita gibi takılmaya devam et bence, ilgi veremeyeceksen sevgili olmanı tavsiye etmem kızlar ilgi ister. Gülümse
(08-12-2020, Saat: 18:22)anill Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]abi seviyosan git konuş bence Kahkaha At

+ Kahkaha At
başlığı görüp geldim bir tanede kendime ayarlayım diye reis bence sevgili ol ne zararı olabilir ki Kahkaha At
Bu soruya bi tek kalbinle cevap verebilirsin yüreğinden ne geliyorsa Dil Çıkar
Bir kız olarak söyliyim kızlar ilgi bekler eğer ilgi veremiceksen hiç girme o işe Terleyerek Gül
(08-12-2020, Saat: 18:22)anill Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]abi seviyosan git konuş bence Kahkaha At

tek seçenek abi konu kilit bence Kahkaha At
Sayfalar: 1 2