VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Mybb - Dosya js Css 'ler Çalışmıyor ! YARDIM
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ben forum üzerinden bakıyorumda çoğu css veya js dosyaları , fotolar çalışmıyor yani yok diye gösteriyor dosyalari
Fakat hosting üzerinden baktigim zaman dosyaların hepsi mevcut sorun nedir acaba ?
Yönlendirdiği linkleri kontrol ettiniz mi?
(04-12-2020, Saat: 22:32)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yönlendirdiği linkleri kontrol ettiniz mi?

https://prnt.sc/vw7vel
 burda yok deiği ne varsa hosting üzerinde var görünüor mevcut yani dosyaları ama yok diye gösteriyor
(04-12-2020, Saat: 22:32)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yönlendirdiği linkleri kontrol ettiniz mi?

yardımcı olabilrseniz süper olur ilk defa böle bişey yaşıyorum
(05-12-2020, Saat: 11:19)omerozkayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

yardımcı olabilrseniz süper olur ilk defa böle bişey yaşıyorum

Problemi çözemedim, biraz bekleyelim anlayan birisi çıkacaktır.
(05-12-2020, Saat: 14:44)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-12-2020, Saat: 11:19)omerozkayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yardımcı olabilrseniz süper olur ilk defa böle bişey yaşıyorum

Problemi çözemedim, biraz bekleyelim anlayan birisi çıkacaktır.

Tamam ben beklerimde bu  böle kötü duruyor forum Gülümse
kimse bilmiyor heralde bu sorunu yardımcı olabilcek biri yok heralde
(05-12-2020, Saat: 20:52)omerozkayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kimse bilmiyor heralde bu sorunu yardımcı olabilcek biri yok heralde

Problem neyden kaynaklı neyi değiştirdiyseniz onu kontrol edin, durduk yere olacak bir şey değil bu.
en son db ile ilgili bişeyler deniyordum ordan kaynaklanıyor olabilirmi ?
(05-12-2020, Saat: 21:03)omerozkayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]en son db ile ilgili bişeyler deniyordum ordan kaynaklanıyor olabilirmi ?

Tabikide kaynaklı olabilir, db ile çalışan bir sistem zaten dediğiniz şeyler.