Selamlar,
Hetznerden bir dedicated sunucu aldım fakat çok karmaşık bir sistemi var onlarca araştırma yapmama video izlememe rağmen sunucuya kurulum yapamadım. Nasıl kurulum yapabilirim?
Hetzner Robot`ta Vmware işletim sistemi yok, kendin kurulum yapmak zorundasın youtube üzerinde vmware kurulumu ile ilgili bir çok video var ama uğraştırıcıdır ve gereksiz bir iş alternatif olarak Hetzner Cloud`u kullanabilirsin hem daha stabil hemde daha kullanışlıdır.
(18-11-2020, Saat: 14:09)YavuzCAN2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hetzner Robot`ta Vmware işletim sistemi yok, kendin kurulum yapmak zorundasın youtube üzerinde vmware kurulumu ile ilgili bir çok video var ama uğraştırıcıdır ve gereksiz bir iş alternatif olarak Hetzner Cloud`u kullanabilirsin hem daha stabil hemde daha kullanışlıdır.
hocam cloud da istedigim özellikte sunucu yok gpu dedicated kullanıyorum. Youtube da sayılı video var bununla ilgili ama çogu yarım/eksik hiçbirinden kaç gündür bişey anlamadım yapabilecek birini arıyorum. Türk olsunki yardımcı olabilsin.
(18-11-2020, Saat: 14:40)ufoandaliens Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (18-11-2020, Saat: 14:09)YavuzCAN2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hetzner Robot`ta Vmware işletim sistemi yok, kendin kurulum yapmak zorundasın youtube üzerinde vmware kurulumu ile ilgili bir çok video var ama uğraştırıcıdır ve gereksiz bir iş alternatif olarak Hetzner Cloud`u kullanabilirsin hem daha stabil hemde daha kullanışlıdır.
hocam cloud da istedigim özellikte sunucu yok gpu dedicated kullanıyorum. Youtube da sayılı video var bununla ilgili ama çogu yarım/eksik hiçbirinden kaç gündür bişey anlamadım yapabilecek birini arıyorum. Türk olsunki yardımcı olabilsin.
Hetznerde GPU Serverler kaldırılmıştır.
(18-11-2020, Saat: 15:50)CrawL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (18-11-2020, Saat: 14:40)ufoandaliens Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam cloud da istedigim özellikte sunucu yok gpu dedicated kullanıyorum. Youtube da sayılı video var bununla ilgili ama çogu yarım/eksik hiçbirinden kaç gündür bişey anlamadım yapabilecek birini arıyorum. Türk olsunki yardımcı olabilsin.
Hetznerde GPU Serverler kaldırılmıştır.
Ben satın aldım. Gpu dedicated server.
Konu güncel olmadığı için arşive kaldırıldı.