VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Hetzner Sunucu hakkında yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar,

Hetznerden bir dedicated sunucu aldım fakat çok karmaşık bir sistemi var onlarca araştırma yapmama video izlememe rağmen sunucuya kurulum yapamadım. Nasıl kurulum yapabilirim?
Hetzner Robot`ta Vmware işletim sistemi yok, kendin kurulum yapmak zorundasın youtube üzerinde vmware kurulumu ile ilgili bir çok video var ama uğraştırıcıdır ve gereksiz bir iş alternatif olarak Hetzner Cloud`u kullanabilirsin hem daha stabil hemde daha kullanışlıdır.
(18-11-2020, Saat: 14:09)YavuzCAN2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hetzner Robot`ta Vmware işletim sistemi yok, kendin kurulum yapmak zorundasın youtube üzerinde vmware kurulumu ile ilgili bir çok video var ama uğraştırıcıdır ve gereksiz bir iş alternatif olarak Hetzner Cloud`u kullanabilirsin hem daha stabil hemde daha kullanışlıdır.

hocam cloud da istedigim özellikte sunucu yok gpu dedicated kullanıyorum. Youtube da sayılı video var bununla ilgili ama çogu yarım/eksik hiçbirinden kaç gündür bişey anlamadım yapabilecek birini arıyorum. Türk olsunki yardımcı olabilsin.
(18-11-2020, Saat: 14:40)ufoandaliens Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(18-11-2020, Saat: 14:09)YavuzCAN2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hetzner Robot`ta Vmware işletim sistemi yok, kendin kurulum yapmak zorundasın youtube üzerinde vmware kurulumu ile ilgili bir çok video var ama uğraştırıcıdır ve gereksiz bir iş alternatif olarak Hetzner Cloud`u kullanabilirsin hem daha stabil hemde daha kullanışlıdır.

hocam cloud da istedigim özellikte sunucu yok gpu dedicated kullanıyorum. Youtube da sayılı video var bununla ilgili ama çogu yarım/eksik hiçbirinden kaç gündür bişey anlamadım yapabilecek birini arıyorum. Türk olsunki yardımcı olabilsin.
Hetznerde GPU Serverler kaldırılmıştır.
(18-11-2020, Saat: 15:50)CrawL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(18-11-2020, Saat: 14:40)ufoandaliens Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam cloud da istedigim özellikte sunucu yok gpu dedicated kullanıyorum. Youtube da sayılı video var bununla ilgili ama çogu yarım/eksik hiçbirinden kaç gündür bişey anlamadım yapabilecek birini arıyorum. Türk olsunki yardımcı olabilsin.
Hetznerde GPU Serverler kaldırılmıştır.

Ben satın aldım. Gpu dedicated server.
Konu güncel olmadığı için arşive kaldırıldı.