VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Mybb yeni üye kaydı sql hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Birden bire mybb forumumda yeni kayıtlarda sql hatası veriyor. Sorun ekran görüntüsünde verilmiştir. Aynı sorunu yaşadığımda mybb silip yeniden kurdumda düzelmişti acaba mybb nin ana temasının şablonunu sildimden dolayımı yoksa başka sebebi var mı ? Çözmem için yardım olursanız sevinirim.

Ekran Görüntüsü : https://forumcsdarkresim.com/r0xFj
güncel?
Resimi başka bir sunucuya yüklermisiniz görüntüleyemedim
(31-10-2020, Saat: 17:56)Zuck Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Resimi başka bir sunucuya yüklermisiniz görüntüleyemedim

[Resim: k6wAFA.png]
Sıfırdan mybb kurun temayı kurun ama hiçbirşey silmeyin tekrar hata veriyormu kontrol edin.
(31-10-2020, Saat: 20:03)Zuck Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sıfırdan mybb kurun temayı kurun ama hiçbirşey silmeyin tekrar hata veriyormu kontrol edin.

konular vs gidecek öyle yapınca zaten düzeliyor
(31-10-2020, Saat: 21:22)SEO TAMSIN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(31-10-2020, Saat: 20:03)Zuck Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sıfırdan mybb kurun temayı kurun ama hiçbirşey silmeyin tekrar hata veriyormu kontrol edin.

konular vs gidecek öyle yapınca zaten düzeliyor

uploads klasörünün yedeğini alın ve sıfırdan mybb dosyalarını FTP yükleyin ardından yedek almış olduğunuz uploads klasörünü ftpdeki yeni uploads klasörüyle değiştirin.
Sitenizde install sayfası gelecek orayla bir işlem yapmayın inc/config.php dosyasındaki veritabanı ayarlarınızı yapın ve kaydedin böylece mybb sıfırlanmış olacak ama konularınız yorumlarınız gibi SQL verileriniz kaybolmayacak.
İşlem öncesi sitenizin tam yedeğini almayı unutmayın!
(31-10-2020, Saat: 21:36)Zuck Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(31-10-2020, Saat: 21:22)SEO TAMSIN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]konular vs gidecek öyle yapınca zaten düzeliyor

uploads klasörünün yedeğini alın ve sıfırdan mybb dosyalarını FTP yükleyin ardından yedek almış olduğunuz uploads klasörünü ftpdeki yeni uploads klasörüyle değiştirin.
Sitenizde install sayfası gelecek orayla bir işlem yapmayın inc/config.php dosyasındaki veritabanı ayarlarınızı yapın ve kaydedin böylece mybb sıfırlanmış olacak ama konularınız yorumlarınız gibi SQL verileriniz kaybolmayacak.
İşlem öncesi sitenizin tam yedeğini almayı unutmayın!

hallettim teşekkür ederim yeniden kurdum veritabanını silmedim direk ona bağladım düzelti ana temasını sildimden dolayıymış
Konunuz çözüldüğü için Çözülmüş Yardımlar kategorisine taşıdık.