VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Tatile gidicek yerler ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar dostlarım şimdilik tatildeyim antalya'da olsun kaş'ta felandım baya bir dolaştım gezdim.

bir dahaki tatilim 11 'ci ayda olucak türkiye'de nereye gelebilirim ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum iyi günler Gülümse
Kesinlikle bodruma git, sabah gidip 3 gün kaldım kendi arabam ile gezdim yemeklerini yedim denizine girdim özellikle akşamına ismini hatırlamıyorum ama limanda ki club'a gittim kesinlikle tavsiyemdir. Gülümse
(30-09-2020, Saat: 02:32)anill Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kesinlikle bodruma git, sabah gidip 3 gün kaldım kendi arabam ile gezdim yemeklerini yedim denizine girdim özellikle akşamına ismini hatırlamıyorum ama limanda ki club'a gittim kesinlikle tavsiyemdir. Gülümse
Belli anlatınca bile eğlendin sanırım Kahkaha At bak orayı yazdım hadi bakalım gideceğim
Gel çanakkaleye böyle antalya gibi değil ama ben de gelirim Kahkaha At
sertancım antalyaya git herhangi bir kapıyı çal şifre şu deki ezberçime hemen seni içeri alırlar bir Enginarlı Girit Kebabı yedirirler ondan sonra bi kaçak çay  içirip cebine harçlık koyup gönderirler Kahkaha At
(30-09-2020, Saat: 14:45)Phyzed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sertancım antalyaya git herhangi bir kapıyı çal şifre şu deki ezberçime hemen seni içeri alırlar bir Enginarlı Girit Kebabı yedirirler ondan sonra bi kaçak çay  içirip cebine harçlık koyup gönderirler Kahkaha At
Bunu beklemiyordum ahahahahah
(30-09-2020, Saat: 14:45)Phyzed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sertancım antalyaya git herhangi bir kapıyı çal şifre şu deki ezberçime hemen seni içeri alırlar bir Enginarlı Girit Kebabı yedirirler ondan sonra bi kaçak çay  içirip cebine harçlık koyup gönderirler Kahkaha At
Ben kumlucaya gidicem kanka anladın sen  Kahkaha At

(30-09-2020, Saat: 10:31)Relaxq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gel çanakkaleye böyle antalya gibi değil ama ben de gelirim Kahkaha At
Geleyim kardeşim gel gezelim Kahkaha At
adam 11. ay demiş Kahkaha At 1 ay geç gel uludağ gidelim ben de gelim Kahkaha At