Selamlar dostlarım şimdilik tatildeyim antalya'da olsun kaş'ta felandım baya bir dolaştım gezdim.
bir dahaki tatilim 11 'ci ayda olucak türkiye'de nereye gelebilirim ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum iyi günler

Kesinlikle bodruma git, sabah gidip 3 gün kaldım kendi arabam ile gezdim yemeklerini yedim denizine girdim özellikle akşamına ismini hatırlamıyorum ama limanda ki club'a gittim kesinlikle tavsiyemdir.

(30-09-2020, Saat: 02:32)anill Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kesinlikle bodruma git, sabah gidip 3 gün kaldım kendi arabam ile gezdim yemeklerini yedim denizine girdim özellikle akşamına ismini hatırlamıyorum ama limanda ki club'a gittim kesinlikle tavsiyemdir. 
Belli anlatınca bile eğlendin sanırım

bak orayı yazdım hadi bakalım gideceğim
Gel çanakkaleye böyle antalya gibi değil ama ben de gelirim

sertancım antalyaya git herhangi bir kapıyı çal şifre şu deki ezberçime hemen seni içeri alırlar bir Enginarlı Girit Kebabı yedirirler ondan sonra bi kaçak çay içirip cebine harçlık koyup gönderirler

(30-09-2020, Saat: 14:45)Phyzed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sertancım antalyaya git herhangi bir kapıyı çal şifre şu deki ezberçime hemen seni içeri alırlar bir Enginarlı Girit Kebabı yedirirler ondan sonra bi kaçak çay içirip cebine harçlık koyup gönderirler 
Bunu beklemiyordum ahahahahah
adam 11. ay demiş

1 ay geç gel uludağ gidelim ben de gelim