VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Güzel Bir Logo İstek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
İstediğim Çalışma : ( Logo )
İstediğim Renkler : ( Sizin Tercihiniz Daha Uygundur Gülümse )
Özel Olarak : ( Sizlere Kalmış )
Neler Yazıcak : ( N Veya W Logosu İstiyorum )
Benzer Çalışma : ( Yok. )
Resim Boyutu : ( Büyülttüğümde pikselleşmeyecek şekilde olursa güzel olur Gülümse eğer olmazsa 450x450 uygundur )
Benzer beğendiğiniz bir çalışma varsa belirtir iseniz bizler için daha kolay olacaktır Gülümse
(28-09-2020, Saat: 22:57)FadeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benzer beğendiğiniz bir çalışma varsa belirtir iseniz bizler için daha kolay olacaktır Gülümse
Tamamen Size Kalmış Bir Çalışma İstiyorum
[Resim: 5TtdrN.png]
buyrun , avatar olanıda yaptım isterseniz sonraki zamanlarda onuda atarım. 
[Resim: 5Ysnry.png]
(29-09-2020, Saat: 07:45)brkn. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]buyrun , avatar olanıda yaptım isterseniz sonraki zamanlarda onuda atarım. 
[Resim: 5YIKRA.png]
Bunu siz yapmamışsınız. logoly**.com sitesinden renklendirip almışsınız. Böyle şeyler yapmazsanız hoş olur. Grafik ekibi ilgileniyor zaten.
(29-09-2020, Saat: 11:54)panzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-09-2020, Saat: 07:45)brkn. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]buyrun , avatar olanıda yaptım isterseniz sonraki zamanlarda onuda atarım. 
[Resim: 5YIKRA.png]
Bunu siz yapmamışsınız. logoly**.com sitesinden renklendirip almışsınız. Böyle şeyler yapmazsanız hoş olur. Grafik ekibi ilgileniyor zaten.
yorumunuzdan sonra farkettim bir logodan esinlenerek çalışmak istemiştim , yanlış olanı paylaşmışım düzelttim şuanda asıl atıcağım düzelttiğimdir.

Teşekkürler

(28-09-2020, Saat: 23:05)Relaxq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][Resim: 5TtdrN.png]
Teşekkürler
(29-09-2020, Saat: 12:55)BARAN KAYA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Teşekkürler

(28-09-2020, Saat: 23:05)Relaxq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][Resim: 5TtdrN.png]
Teşekkürler
Kalp Güle Güle Kullanın
Aferin grafik ekibi sizi takip ediyorum.
Sayfalar: 1 2