VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: En sevdiğiniz yayıncı ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet dostlar en sevdiğiniz yayıncı kimdir herkesi yorumlarda bekliyorum Gülümse 
Edit: Unlostv - İşini güzel harika yapıyor bol bol çekilişler düzenliyor ve gerçekten insanları eğlendirebiliyor 
İyi forumlar Kalp
Kesinlikle Unlostv ve Kendine Müzisyen zaten herkesin bildiği gibi çok samimi insanlar bol çekilişler yapıyorlar (hiç bana çıkmasada) eğlendirmeyi iyi biliyorlar yayınları sarıyor
Bir düşündümde Unlost'da ki samimiyet, iyi niyet kimsede yok o yüzden Unlost Gülümse
Pintipanda - CanSungur üstüne tanımam Gülümse
(18-09-2020, Saat: 17:53)FadeArtz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pintipanda - CanSungur üstüne tanımam Gülümse
Neden peki ?
(18-09-2020, Saat: 17:54)Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(18-09-2020, Saat: 17:53)FadeArtz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pintipanda - CanSungur üstüne tanımam Gülümse
Neden peki ?
Kişilik-Karakter açısından iyi insanlar çekilişleri oluyor genel olarak düzenli yayınlar yapıyorlar ve sohbeleri insanları çekiyor diye düşünüyorum
hiç sevmem can sunguru neden izliyorsunuz merak ediyorum Kahkaha At
(18-09-2020, Saat: 17:58)FadeArtz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(18-09-2020, Saat: 17:54)Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neden peki ?
Kişilik-Karakter açısından iyi insanlar çekilişleri oluyor genel olarak düzenli yayınlar yapıyorlar ve sohbeleri insanları çekiyor diye düşünüyorum
Banada pintipanda çok iyi çok samimi geliyor Kahkaha At

(18-09-2020, Saat: 17:59)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
hiç sevmem can sunguru neden izliyorsunuz merak ediyorum Kahkaha At
Herkesin tabi vardır bir sebebi kankam Kahkaha At
Mezarcı pubg içerikli olduğu için seviyorum
Elraen - Boss - Kalp