04-09-2020, Saat: 07:49
Merhaba Değerli VnexTR.COM Üyeleri,
Sizlere bu kategori nedir, ne yapmalısınız hakkında bilgiler ve kuralları söyleyeceğim.
Kurallara uyduğunuz taktirde hiç bir konunuz silinmeyecektir, kafanıza takılan bir soru/sorun var ise lütfen "Moderatöre Soru" kategorimizi kullanın.
Sizlere bu kategori nedir, ne yapmalısınız hakkında bilgiler ve kuralları söyleyeceğim.
- Bu kategoride alt kategorilerinde olmayan medya satışları gerçekleşir, örnek: "DLive" gibi alt kategoride ismi olmayan konuları paylaşabilirsiniz.
- Kategorilerin hepsinde yorumlarda referans istemek yasaktır (Siz bana ücretsiz sağlayın ben güvenilir olduğunuzu söyleyeyim gibi)
- Ortak bir satış işine girmek hakkında konu açmak yasaktır, ortak arıyorsanız lütfen "Ortak Arıyorum" kategorimizi kullanın.
- Bu kategorinin bir şablonu yoktur fakat alt kategorilerin örnek "Youtube, Facebook, Instagram" gibi kategorilerin şablonlarına/kurallarına daha doğrusu başa sabitlenmiş eğer var ise konularına uymak zorunludur.
Kurallara uyduğunuz taktirde hiç bir konunuz silinmeyecektir, kafanıza takılan bir soru/sorun var ise lütfen "Moderatöre Soru" kategorimizi kullanın.