VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Ts3 Oda Aç Takıl Banner İstek :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İstedğim Çalışma [ - TS3 ODA AÇ TAKIL BANNER - ]
İstedğim Renkler [ - SİZE KALMIŞ - ]
Özel Olarak [ - Bol Geçiş Efekti Olması Dileğiyle Gülümse - ]
Neler Yazıcak [ - MyRaconArea Altınada Oda Aç Takıl / Free Channels - ]
Benzer Çalışma [ - https://i.imgyukle.com/2020/07/12/SrvTd6.gif
Yapacak Varmı Gülümse
Daha sadece 1 saat olmuş insanlar belki de daha uyanmadı burada 5-6 gün bekleyen de oldu sabrediniz
(26-08-2020, Saat: 13:30)FadeArtz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Daha sadece 1 saat olmuş insanlar belki de daha uyanmadı burada 5-6 gün bekleyen de oldu sabrediniz
Pekala Beklemedeyim
Bekliyorum Hala.

Bekliyorum Halaa
ne zaman olur acaba
Yapan Olucakmı Kardeşim
Hocam bu çalışma ücretli tasarlanmış internette bir editleme dosyası yok. O yüzden birebir aynısını yapmak neredeyse imkansız benzer bir çalışma yapmak bile saatlerimizi alır böyle zor bir çalışmayı ücretsiz yaptırabileceğinizi pek sanmıyorum Gülümse ücretli yaptırmak isterseniz alışveriş bölümümüzde ücretli tasarım istekleri bölümüne konu açabilirsiniz.
(06-09-2020, Saat: 12:20)serhat2110 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam bu çalışma ücretli tasarlanmış internette bir editleme dosyası yok. O yüzden birebir aynısını yapmak neredeyse imkansız benzer bir çalışma yapmak bile saatlerimizi alır böyle zor bir çalışmayı ücretsiz yaptırabileceğinizi pek sanmıyorum Gülümse ücretli yaptırmak isterseniz alışveriş bölümümüzde ücretli tasarım istekleri bölümüne konu açabilirsiniz.
O kadar şatafatlı olmasına gerek yoktur nasıl yaparsanız yapın ben zaten aynısını yapın demedim.
Konunuz "Çözülmüş İsteklere" Taşınmıştır