VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: YÖK başkanı saraç üniversiteler için açıklama yaptı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
YÖK Başkanı Saraç: "Bugün itibariyle üniversitelerimizin eğitim öğretim takvimlerini 1 Ekim sonrasında başlayacak şekilde planlamalarını istedik. Kampüslerdeki öğrencilerin seyreltilmesi, hareketliliğin azaltılması için üniversitelerimize karar alma süreçlerinde geniş imkan tanıdık. Aileleri tarafından bizlere emanet edilen sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere, bütün akademik ve idari personelin sağlığının karar süreçlerimizde en fazla dikkat ettiğimiz husus olduğunun altını çizmek isteriz…"
Makü Rektörümüz Prof. Adem Korkmaz hocam bizi üzmez ve uzaktan eğitim der ya Kahkaha At iyidik böyle.
(13-08-2020, Saat: 20:12)Enrico Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Makü Rektörümüz Prof. Adem Korkmaz hocam bizi üzmez ve uzaktan eğitim der ya Kahkaha At iyidik böyle.
Bakalım durum ne olacak hocam
(13-08-2020, Saat: 20:18)tolgakurt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-08-2020, Saat: 20:12)Enrico Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Makü Rektörümüz Prof. Adem Korkmaz hocam bizi üzmez ve uzaktan eğitim der ya Kahkaha At iyidik böyle.
Bakalım durum ne olacak hocam

Takmaya gerek yok Kahkaha At herşey olacağına varır.