VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: İlk Video Editim Valorant Oldu :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
İlk defa video edit yaptım, sade oldu görüntü kalitesinde iyileştirme yapmam gerektiğini farkettim, iyi seyirler Gülümse)

[Resim: cHoi5x.jpg]
Hiç oynamadım ama edit güzel olmuş eline sağlık hocam bir kaç edit için sorular geliyor onları size yönlendiriyorum bundan sonra sizin için problem yoksa
(12-08-2020, Saat: 22:23)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hiç oynamadım ama edit güzel olmuş eline sağlık hocam bir kaç edit için sorular geliyor onları size yönlendiriyorum bundan sonra sizin için problem yoksa

Yönlendirebilirsin tabi ki. Daha yeniyim denebilir ama bildiğim şeylerde yardımcı olmaktan çekinmem Gülümse
Hayırlı olsun hocam  Gülümse
Başarılı olmuş gerçekten Gülümse
Yoksa foruma yeni bir editör mü geliyor Öpücük At
(12-08-2020, Saat: 22:23)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hiç oynamadım ama edit güzel olmuş eline sağlık hocam bir kaç edit için sorular geliyor onları size yönlendiriyorum bundan sonra sizin için problem yoksa
bende edit işleriyle uğraşıyorum arada banada paslayabilirsin Gülümse
(12-08-2020, Saat: 22:25)tolgakurt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı olsun hocam  Gülümse
Teşekkürler  Gülümse
(12-08-2020, Saat: 22:27)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başarılı olmuş gerçekten Gülümse
Teşekkürler  Gülümse
(12-08-2020, Saat: 22:28)SLayeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yoksa foruma yeni bir editör mü geliyor Öpücük At
Boş vakit değerlendirmesi diyelim biz bu editimize Gülümse)
Gayet başarılı olmuş eline sağlık Gülümse
(12-08-2020, Saat: 22:24)hetrx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Yönlendirebilirsin tabi ki. Daha yeniyim denebilir ama bildiğim şeylerde yardımcı olmaktan çekinmem Gülümse

Tamamdır yeni olmana rağmen çok güzel gözüküyor

(12-08-2020, Saat: 22:31)MustafaTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
bende edit işleriyle uğraşıyorum arada banada paslayabilirsin Gülümse

Tamamdır Gülümse
Sayfalar: 1 2