Merhaba instagramda story izlerken 1 reklam gördüm mantıklı geldi xbowite isimli bir sitenin kursları varmış dikkatimi çekti cok pahalı birşey değildi zira udemy deki fiyatları biliyoruz 150 tl yerine 60 tl gibi birşey ödeyip xbowtie dan kurs aldım baktım hoşuma gitti faydası var 2. yi de aldım fakat sorum şu ne kadar etik hacker olma adı altında olsada sizce bunlar yasal mıdır ayrıca bu online eğitim şirketleri hakkında ne düşünüyorsunuz bence gelecekte okul yerine bile geçebilirler
xbowtie.com üzerinden veriliyorsa zaten yasal bir durumdur, şirket buna izin vermez hackerlikte çok şeyi kapsıyor.
onlar yasaldır fakat hackerlık adı altında ne yapmak istediğine bağlı olarak ilerde sorun yaşayabilirsin

sana kalmış bişey yani

(10-08-2020, Saat: 01:58)Phyzed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]onlar yasaldır fakat hackerlık adı altında ne yapmak istediğine bağlı olarak ilerde sorun yaşayabilirsin
sana kalmış bişey yani 
aslında bende bu yönde düşünüyorum eğitmenin anlattığına göre güzel para kazanma yolları var yasal olarak geliştirmek isterim elbette kendimi bu konuda
Hacker olup napıcan bro Türkiye'de hacker mi olunur allasen
Dostum tek bildiğim etik hacker olma kursu vb. şeyler istersen kaliteli olarak bunları Udemy sunuyor. Diğer kurs sitelerini bilmediğim için onlara tepki vermiyeceğim. Eğer ücretsiz vs. arıyor isen Udemy'de ücretsiz Etik Hacker Olma kursuda var.
Link:
Ücretsiz Etik Hacker Eğitimleri
Güvenlik açığı değilde sıfırdan site kodlama gibi şeyler ile uğraşmak benim düşüncem olarak daha iyi, derdi yok tasası yok yap siteni al paranı

(10-08-2020, Saat: 02:01)muhittinsak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum tek bildiğim etik hacker olma kursu vb. şeyler istersen kaliteli olarak bunları Udemy sunuyor. Diğer kurs sitelerini bilmediğim için onlara tepki vermiyeceğim. Eğer ücretsiz vs. arıyor isen Udemy'de ücretsiz Etik Hacker Olma kursuda var.
Link: Ücretsiz Etik Hacker Eğitimleri
daha önce udemy den almıştım fakat eğitmenler neredeyse hiç ilgilenmiyor xbowtie da en azından whatsapp grupları var ki eğitmenlerde full aktif oluyor udemy den daha önce ücretli de ücretsiz de almıştım ki 150 tl ye almıştım yanan paralarıma üzülüyorum udemy için
(10-08-2020, Saat: 02:00)emrahclk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (10-08-2020, Saat: 01:58)Phyzed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]onlar yasaldır fakat hackerlık adı altında ne yapmak istediğine bağlı olarak ilerde sorun yaşayabilirsin
sana kalmış bişey yani 
aslında bende bu yönde düşünüyorum eğitmenin anlattığına göre güzel para kazanma yolları var yasal olarak geliştirmek isterim elbette kendimi bu konuda
eğer geliştirirsen kendini bu işlerde çok güzel paralar var ilginde varsa geliştir derim kendini
almadan önce bir düşünmek lazım aldımızda kazık yermıyız acaba yasal sa