VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: After Effects Saber Efekt & Zoom Forward Kullanımı [ Videolu ]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Adobe After Effects'te Saber effekt ve Zoom Forward efektin kullanımını basitçe anlatmaya çalıştım Gülümse

İzlemek için TIKLAYINIZ. 

[Resim: S3iaL8.png]
Ağzına Sağlık Çok Güzel Anlatmışsın , İlk defa forwardı kullananı gördüm benim yaptığıma göre zor gözüküyor , Zoom - Spiral de aynı şekilde yapıyor ( sadece daha kısa o yüzden söyledim )
(28-07-2020, Saat: 13:09)Doktor DesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ağzına Sağlık Çok Güzel Anlatmışsın , İlk defa forwardı kullananı gördüm benim yaptığıma göre zor gözüküyor , Zoom - Spiral de aynı şekilde yapıyor ( sadece daha kısa o yüzden söyledim )

bana yazmıştın da Kahkaha At aklımda zoom kaldı Kahkaha At zoom kelimesini effekt yerine yazdım Kahkaha At fordwardı denedim değişik oldu Kahkaha At spirali mutlaka deneyeceğim Kahkaha At
(28-07-2020, Saat: 13:14)serhat2110 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(28-07-2020, Saat: 13:09)Doktor DesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ağzına Sağlık Çok Güzel Anlatmışsın , İlk defa forwardı kullananı gördüm benim yaptığıma göre zor gözüküyor , Zoom - Spiral de aynı şekilde yapıyor ( sadece daha kısa o yüzden söyledim )

bana yazmıştın da Kahkaha At aklımda zoom kaldı Kahkaha At zoom kelimesini effekt yerine yazdım Kahkaha At fordwardı denedim değişik oldu Kahkaha At spirali mutlaka deneyeceğim Kahkaha At

Kahkaha At
güzel anlatmışsın başarılar dilerim
(28-07-2020, Saat: 16:35)brkn. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]güzel anlatmışsın başarılar dilerim

Teşekkürler Gülümse