VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Hüseyin Orkun Kimdir ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba Ben Hüseyin Orkun ÖZDEMİR Namı Değer HüseyinGraphics
4 Yıldır Grafik Ve Tasarımla Uğraşıyorum Çok Tanınmış Biri Değilim Zaten Tasarıma Fazla İlgi Vermeye Önceki Başladım
RAP Dinlemeyi Çok Seven Biriyim , İnsanlara Yardım Etmeyi Severim , Bu Huyumu Sevmesemde Cimriyimdir  
Kahkaha At
ForumCSDark Ailesine Tam Anlamıyla Yaklaşık 1-2 Ay Önce Katıldım , Katıldığım İçinde Mutluyum Gülümse .
Çok Düşünmedikçe Aklıma Kolay Kolay Fikir Gelmez Fakat Uzun Düşününce Tasarım Konusunda İyi Şeyler Yapabilirim. 
Gülümse

( ÜŞENGEÇLİKTE ÇIĞIR AÇIP KAPATIRIM Kahkaha At )
aramıza yeniden hoşgeldin ozaman dost  Öpücük At Kızar
(25-07-2020, Saat: 00:22)brkn. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]aramıza yeniden hoşgeldin ozaman dost  Öpücük At Kızar

Hoşbuldum Gülümse
Başarılar
Başarılarr Gülümse
(25-07-2020, Saat: 00:58)SherlockArtzz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başarılar

(25-07-2020, Saat: 01:00)serhat2110 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başarılarr Gülümse

Teşekkürler , Sizlerinde Yolalrı Açık Olsun Gülümse
Memnun olduk, aramıza hoşgeldin üşengeçlik konusunda hem fikir olduğumuza sevindim Gülümse
(31-07-2020, Saat: 10:20)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Memnun olduk, aramıza hoşgeldin üşengeçlik konusunda hem fikir olduğumuza sevindim Gülümse

Kahkaha At Kahkaha At