VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Büyük Yetki Çekilişi!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamlar arkadaşlar, bildiğiniz üzere şuanda youtuber'lere reklam anlaşması sağlıyoruz, çok sağlam bazı youtuberlerle anlaşma yaptık bile, bende bu güzel haberin güzel bir çekilişi olsun istedim. Gülümse

"Referans" çekilişi yapacağız, peki "Referans nedir?"

Forumumuza kayıt esnasında "Forumumuzu size bir üyemiz tavsiye ettiyse lütfen, bu üyenin ismini (nick) aşağıdaki metin kutusuna giriniz. Veya boş bırakarak kayıt işlemine devam edebilirsiniz." yazısı herşeyi anlatıyor.

Örn; [Resim: Referanss.png]

"Referans"ıma nasıl bakabilirim?

Vereceğim linkteki gibi kendi profilinze girip bakabilirsiniz, örnek; benim 173 tane referansım bulunmakta.
http://www.forumcsdark.com/uye-can.html

Nerede gözükür;
[Resim: referans.png]

Çekiliş;

Ençok referansı olan 1. kişiye "Modaratör" yetkisi vereceğiz,
Ençok referansı olan 2. kişiye "Deneme Modaratör" yetkisi vereceğiz,
Ençok referansı olan 3. kişiye "1 Adet fiyatı 400tl olan Game Cloud" vereceğiz,
Ençok referansı olan 4. kişiye "1 Adet 256 kişilik Activation License" vereceğiz,
Ençok referansı olan 5. kişiye "1 Adet VDS" vereceğiz.

Çekilişe katılmak için ve bitiş tarihi;

Yoruma #Katılıyorum yazmanız ve forumumuza "Referans" olacağınız "arkadaş,akraba,tanıdık,tanımadık" istediğinizi çağırmanız gerekiyorki referansınız artsın.
Haftaya Pazar günü yani "16.12.2018" tarihinde çekilişimiz toplantı huzurunda açıklanacaktır.

Dipnot: kayıt ipleri kontrol edilecek, aynı ipten kendini referans gösterenler çekilişten diskalifiye olacaktır.
Katılamayacagım Ama Başarılar Gülümse
(09-12-2018, Saat: 16:32)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]#KATILIYORUM 
#Katılıyorum lisansa ihtiyacım var ?

#Katılıyorum lisansa ihtiyacım var
#Katılıyorum En Az 50 Olucak Gülümse
#KATILIYORUM
KATILIYORUMM.
#Katılıyorum.
#Katılıyorum

Lisans'a ihtiyacım var.
#KATILIYORUM - Game Cloud için Kahkaha At
Sayfalar: 1 2