VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: CS GO Ucretsiz Oldu - Detaylar!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
CS GO hayranlarına müjdeli bir haberimiz var.  Geçtiğimiz günlerde yaşanılan gelişme ile birlikte milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanan Counter Strike: Global Offensive için yayınlanan güncelleme ile birlikte efsanevi oyuna Battle Royale modu geldi. Yaşanılan bu gelişme ile ayrıca CS GO ücretsiz hale getirildi!
Yapılan açıklama ile birlikte ise daha önceden oyunu satan alan oyuncuların  “Commemorative Loyalty
Badge” adı verilen bir rozete sahip olacakları da müjdelendi.

[Resim: far-cry-new-dawn-duyuruldu-shiftdelete-o...erleri.jpg]
Bu rozete sahip olan kullanıcılar ise ”seçkin eşleştirmeler” adı altında Battle Royale modunda birbirleri ile rahatlıkla eşleşebilecekler. Milyonlarca oyuncu tarafından  sevilerek oynanan oyuna yeni bir soluk getiren yapımcı firma, adından oldukça söz ettirecek.[Resim: cs-go-%C3%BCcretsiz-oldu-shiftdelete.jpg]
850 MB boyundaki güncelleme ile birlikte oyunu tamamen ücretsiz hale getiren Valve, yeni Battle Royale haritası olan ‘‘Blacksite” haritasında toplamda 18 oyuncu mücadele edeceğini açıkladı.18 kişinin hayatta kalma mücadelesine tanık olacağımız Danger Zone güncellemesi ile oyuncuları oldukça heyecanlı dakikalar bekliyor.Not: Oyuna daha önceden sahip olan kullanıcılar oyunun Prime sürümüne otomatik olarak sahip olabilecekler. Bunun haricinde ise oyunu ücretsiz indiren kullanıcılar ise rekabetçi eşleşmelerine katılabileceği Prime sürümü için 80 TLgibi bir ücret ödemesi gerekiyor.
Alıntı.
Gece gece bir güzel haber Kahkaha At
Niye öyle birşey yaptılar
Oyunun hileleri azalacak büyük ihtimal çünkü fiyat yüksek Gülümse
Ben aldım bıle Kahkaha At
güzel paylaşim Kahkaha At
GÜZEL PAYLAŞIM Kalp.