VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Vds nedir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
VDS(Virtual Dedicated Server), sunucunun kullanım tasarrufunun tamamının kullanıcıya ait olduğu bir özel sanal sunucu hizmetidir. Sunucuların her birinin üzerinde, kendine ait donanım bileşenleri ayrı olarak yer almaktadır. Üzerinde birbirinden bağımsız işletim sistemi ve sunucu yazılımları barındırır.
Bir VDS sunucuya tahsis edilen RAM ve İşlemci miktarı, anyı fiziksel sunucuda bulunan diğer VPS veya VDS’ler tarafından paylaşımlı kullanılmaz. Bu özellik VDS suncunun herzaman daha performanslı olmasını sağlar.
Yapılan bölümlemede size ayrılan işlemci, harddisk, ram, hat gibi işlemler sabittir. Kullanılmasa bile sunucu üzerindeki diğer VDS’ler size ayrılan kaynakları kullanamazlar. Biraz daha solid(katı) bir bölümlemedir.
Fiziksel sunucu üzerinde birden fazla özel sanal sunucu olmasının herhangi bir riski yoktur. Sanal sunucular, birbirinden tamamen bağımsız, izole edilmiş ve güvenli bir şekilde yer alırlar.
güzel alıntı ama başarılı bir çalışma teşekkürler.
paylaşım için teşekkür ederiz mod başvurusu yapabilirsiniz konunuz ve yorumlarınız şuan yeterli @CreewDreen
(28-09-2018, Saat: 14:15)MyNameLs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]paylaşım için teşekkür ederiz mod başvurusu yapabilirsiniz konunuz ve yorumlarınız şuan yeterli @CreewDreen

Mod başvurusu için mustafanın biraz daha zamana ihtiyacı var sebebine gelirsek konuları ve yorumları hayli hayli yeterli ama tutan konuları max 2 bunu 5'e tamamlar ise mod başvurusunu yapabilir, mustafa ayriyetten seninde forumu düşünmeni istiyorum seri yorum atarak forumun görüntüsünü lütfen bozma bu sebebten zaten 1. uyarını aldın 2. uyarıda mod alımın durdurulur buna dikkat etmeni öneririm. İYİ FORUMLAR.
(28-09-2018, Saat: 14:18)CreewDreen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(28-09-2018, Saat: 14:15)MyNameLs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]paylaşım için teşekkür ederiz mod başvurusu yapabilirsiniz konunuz ve yorumlarınız şuan yeterli @CreewDreen

Mod başvurusu için mustafanın biraz daha zamana ihtiyacı var sebebine gelirsek konuları ve yorumları hayli hayli yeterli ama tutan konuları max 2 bunu 5'e tamamlar ise mod başvurusunu yapabilir, mustafa ayriyetten seninde forumu düşünmeni istiyorum seri yorum atarak forumun görüntüsünü lütfen bozma bu sebebten zaten 1. uyarını aldın 2. uyarıda mod alımın durdurulur buna dikkat etmeni öneririm. İYİ FORUMLAR.

Farkındayım, aniden gaza geliyorum işte Kahkaha At
(28-09-2018, Saat: 14:21)MustafaBaskan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(28-09-2018, Saat: 14:18)CreewDreen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mod başvurusu için mustafanın biraz daha zamana ihtiyacı var sebebine gelirsek konuları ve yorumları hayli hayli yeterli ama tutan konuları max 2 bunu 5'e tamamlar ise mod başvurusunu yapabilir, mustafa ayriyetten seninde forumu düşünmeni istiyorum seri yorum atarak forumun görüntüsünü lütfen bozma bu sebebten zaten 1. uyarını aldın 2. uyarıda mod alımın durdurulur buna dikkat etmeni öneririm. İYİ FORUMLAR.

Farkındayım, aniden gaza geliyorum işte Kahkaha At

Kahkaha At
Teşekkürler
Bilgilendirdiğin için sağol.
Teşekkür ederiz kardeşim başarılı Gülümse