VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Diyet yapmak, kilo vermek için programlarım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
Normal şartlarda hayatımda hiç diyet yapmadım fakat diğer konumda bahsettiğim gibi pandemi sürecinde fitness gibi bir aktivitemde olmadığı için 7/24 bilgisayar başında kaldım ve kilo almamak için bir kaç adım uyguladım. Detaylar aşağıda.

İlk olarak uyanır uyanmaz sağlık açısından bol bol su içiyordum, bunu internette okumuştum uyanır uyanmaz su içmek çok yararlı diye ama diyet ile alakası yok, kahvaltı öğünüm 2 adet haşlanmış yumurta, bir avuç boyutunda domates, 3-5 dilim kaşar peyniri, maydonoz gibi yeşillikler ile tatlandırabilirsiniz öğününüzü.

Akşam öğünümse duruma göre değişmekte, eğer evde tavuk/et hazırlandıysa tavuk/et yiyorum, çoğunlukla omlet yapıyordum içerisine maydonoz keserek tatlandırıyordum bazı günler maydonoz koymuyordum tatlandırmak için farklı sebzeler koyuyordum gün gün değiştirebilirsiniz her gün birebir aynı şeyi yemek insanın bünyesini sıkıyor olabilir.

Not: Asla yemek yemiyoruz, bu saydıklarımın tamamını ekmeksiz tüketiyoruz, şekerden uzak duruyoruz. Pandemi dönemide bittği için bunları uygulayarak akşamları/sabahları koşuya/yürüşe çıkmanız kilo verme konusunda en büyük rolü oynamakta.

Ek olarak bir video bırakıyorum, bir içecek karışımım olmasada buna yakın şeyler tüketiyordum isterseniz bunuda izleyebilirsiniz.