Yakın zamanda iphone 6 s almayı planlıyorum kasma durumları falan diyolardı güncelleme geldiğinde kasmaya başlıyor falan diye öyle sorun yaşarmıyım dostlar iyi forumlar dilerim.
bence kesinlikle iphone alma.
(11-07-2020, Saat: 21:08)Eren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence kesinlikle iphone alma.
peki neden veya telefon önerin varmıdır
İphone almanı kesinlikle tavsiye etmem pubg mobilede kasar. ve ara sıra donma yaşarsın samsung öneririm
(11-07-2020, Saat: 21:14)AKC 卍 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (11-07-2020, Saat: 21:08)Eren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence kesinlikle iphone alma.
peki neden veya telefon önerin varmıdır
İphone'ların batarya sıkıntısı oluyor ve performans açısından iyi olacağını zannetmem
Bu kadar para vereceğime xiaomi redmi note 8 pro alırım daha iyi (bende note 8 pro kullanıyorum gayet memnunum)
FİYAT KARŞILAŞTIRMASI
![[Resim: SQMZ8p.png]](https://i.imgyukle.com/2020/07/11/SQMZ8p.png)
(11-07-2020, Saat: 21:32)Taddy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İphone almanı kesinlikle tavsiye etmem pubg mobilede kasar. ve ara sıra donma yaşarsın samsung öneririm

6S'in zamanı bitti, @
Eren' in dediği telefonu bende çok duyuyorum benimde tavsiyemdir.
iPhone güzel telefon ya ben çıktığı dönemden beri kullanıyorum sapa sağlam hala
iphohe iyi hoş ama sarj laneti var
Alıcak isen 7 ve üstünü öneririm hatta hiç birini önermem. Oyun oynayan biriysen çok sık ısınma ve şarj sorunu yaşarsın.
Sorunuz çözüme kavuştuğundan dolayı Sonlanmış Sorular kategorisine taşınmıştır.