VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: GTA 5 10-15 DK SONRA KAPANIYOR
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar arkadaşlar.Ben 3 gün önce gta 5 (korsan,r.g mechanics) indirdim açılıyodu oynatıyordu kasmıyordu 30-50 arasıydı ama bir gün geçti 10-15 dakika oynadığımda takılıp bi anda hata vermeden tak diye kapanıyor neden böyle birşey olmuş olabilir?(çözümle birlikte yazın lütfen 40 gb boşa gitmesin 2 gün uğraştım indirmek için)

SİSTEMİM : 

NVİDİA GT 710M (2GB)
İNTEL HD GRAPHİCS 4000 1.80 ghz
4 GB RAM 
x64
--------------------------------------------
NOT : farklı crack denedim olmadı... :s Ağlamak
Korsan oyunlarda böyle sorunlar sıklıkla yaşanmakdadır. tek çare gerçek gta 5 almak iyi günler
Burağında dediği gibi korsan oyunlarda böyle saçma saçma olaylar olabiliyor.
En etkili çözüm orijinal gta 5 alman bi ara bedava veriyorlardı hatta
(06-07-2020, Saat: 12:23)Burak Fatsa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Korsan oyunlarda böyle sorunlar sıklıkla yaşanmakdadır. tek çare gerçek gta 5 almak iyi günler

Oyuna para vermek benim için pek akıllıca değil.Arkaya social club launcheri açtım login kısmını bekledim ve gta 5 i açtım 3 saat oynattı.

(06-07-2020, Saat: 13:16)Eren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Burağında dediği gibi korsan oyunlarda böyle saçma saçma olaylar olabiliyor.
En etkili çözüm orijinal gta 5 alman bi ara bedava veriyorlardı hatta

94 GB fazla geldi 36 gb'lik repacktan indirdim 200gb akıllı kotam var ne yazıkki
Konunuz Çözüldüğü için Çözülmüş Yardımlar 'a taşınmıştır.