VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Teamspeak5 Hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Teamspeak5 Hakkında öne sunulan Fotolardan biri Arkadaşlar Ne düşünüyorsunuz, sizce bu tarz bir tema getirilirse hoş dururmu ?

Benim cevabım : Çoğu teamspeak üyesi bırakabilir.

[Resim: teamspeak.png]
leğen gibi
Dostum Bunlar Resmen Discord gibi aynı tema yapmaya çalışmışlar saçma olur yani böyle olursa güzel hoş temada
Böyle birşey olursa bencede herkez bırakabilir. Gerçekten çok saçma ve gereksiz olmuş.
Bu bir başka birisinden çizilen ve sunulan bir şey gerçek değil.
Dribble.com'da Tasarımlarını Sergileyen Arkadaşlar Denemek Amacıyla Temalar Hazırlayıp Paylaşıyor Buda Onlardan Biri Teamspeak3 Ile Hiçbir Alakası Yok 
Deneme Tema Olarak Yapılan Bir Resim Ve Tasarım Konusundan Bakılınca Göze Hitap Ediyor Fakat Teamspeak3 Asla Bunu Kullanmayacağı Için Sorun Yok
[Resim: Y0Ouru.png]
Ya Böyle Bir Şey Olursa TeamSpeak 3 Batar Herkes DC Veya Başka Bi Programa Geçer Kesin.
(22-11-2018, Saat: 16:54)BeyDesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ya Böyle Bir Şey Olursa TeamSpeak 3 Batar Herkes DC Veya Başka Bi Programa Geçer Kesin.

%100
(22-11-2018, Saat: 16:08)MuhammeDesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dribble.com'da Tasarımlarını Sergileyen Arkadaşlar Denemek Amacıyla Temalar Hazırlayıp Paylaşıyor Buda Onlardan Biri Teamspeak3 Ile Hiçbir Alakası Yok 
Deneme Tema Olarak Yapılan Bir Resim Ve Tasarım Konusundan Bakılınca Göze Hitap Ediyor Fakat Teamspeak3 Asla Bunu Kullanmayacağı Için Sorun Yok

Öyle ümit ediyorum : )
Eğer Bu Tema Kullanılırsa Ts Benım Icın SOn Bulur.
Sayfalar: 1 2