VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: CS 1.6 Rakibin Kafasını Kırmızı Vücudunu Mavi Yapmak!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamlar herkese başlıkta gördüğünüz gibi rakibimizin kafasını kırmızı ve vücudunu mavi yapmak ne kadar basit ve ne kadar işlevsel olur onu göstereceğim sizlere bazı örnekler ile ;

1. Rakibimiz karanlık bir yerde ise normal modeller ile zor gözükür ama kırmızı olunca kafası her yerden parıldar

2. CT iseniz T base deki awp kesme yerinde adamın sadece kafası gözükür deagle [14] ile çok kolay hs atarsınız yani ben vuruyorum  Kahkaha At

3. Rakibimiz Tünelde karanlıkta pusuyor ise vücudu mavi olduğu için girdiğiniz anda çok rahat belli olabilir 

[STEAM] Geçerlidir.

He evet her şeyin bir zararı vardır wargods'ta bende hile çıkmasa bile  bazı arkadaşlarımda kırmızı verıyor models lere anlamış değilim onu nasıl kurulucak onuda öğreteyim

Bu Bilgisayar / Yerel Disk C / Program Dosyaları [ Program files ] / csduragics16 [Kullandığınız CS] / cstrike / models / players Klasörünün içine atıyorsunuz oyunu baştan açıyorsunuz ve aktif olmuş demektir.

Vurduğunuz Headshot olsun herkese iyi forumlar dilerim  Gülümse

İndirme Linki : Hide Post

Virus Total : Hide Post
Yavuz hile. / Eline sağlık Gülümse
merak ettim teşekkürler
teşekürler
Güzel Hile
Yavuz Tekrardan Hackerlik Peşindesin Bakıyorum Gülümse
başarılı
Eyvallah
bakalım
çok güzel