VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: fps sıkıntısı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
beyler ben önceden 50-60 fps alıyodum suan 4-5 fps alıyorum? çözümünü bilen varmı ?
Merhabalar; 

1-) Windows + R Yaparak "çalıştır" komutunu aktif ediyoruz veya arama kısmına çalıştır yazarakta açabiliriz açılan çalıştır komutunun arama kısmına sırayla "temp"-"%temp%"-"recent"-"prefetch" Yazıyorsun ve bunların hepsini siliyorsun ve silinmeyen dosyaları "atla" yaparak geçebilirsin.
ve çöp kutusuna gelen bütün dosyaları silerek bir yer açmış olursun bu çok arttırmasada etkisi olacak bir yöntemdir

2-) "bu bilgisayar" adlı kısayolumuza girerek C: / D: Diskimize sağ tıklayarak "özellikler"'e tıklıyoruz ve "diski temizle" Yapıyoruz. 

3-) Ve oyundaki grafik ayarlarını en düşüğe çekerek fps'inizi arttırabilirsiniz.
(20-06-2020, Saat: 12:56)guneys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]beyler ben önceden 50-60 fps alıyodum suan 4-5 fps alıyorum? çözümünü bilen varmı ?

hangi oyunda cs 16 ise yardımcı olabilirim
evet cs 1.6 bir anda 4-5 fps almaya basladım önceden iyiydi
(24-06-2020, Saat: 10:31)guneys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]evet cs 1.6 bir anda 4-5 fps almaya basladım önceden iyiydi
konuyu 2-3 gün sonra gördüm kusura bakma.
konsola sırasıyla şu komutları yaz

fps_max 999
fps_modem 999
developer 2

bu komutları yazdıktan sonra fps artışı olacaktır.
teşekürler
(22-06-2020, Saat: 21:21)BARAN KAYA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar; 

1-) Windows + R Yaparak "çalıştır" komutunu aktif ediyoruz veya arama kısmına çalıştır yazarakta açabiliriz açılan çalıştır komutunun arama kısmına sırayla "temp"-"%temp%"-"recent"-"prefetch" Yazıyorsun ve bunların hepsini siliyorsun ve silinmeyen dosyaları "atla" yaparak geçebilirsin.
ve çöp kutusuna gelen bütün dosyaları silerek bir yer açmış olursun bu çok arttırmasada etkisi olacak bir yöntemdir

2-) "bu bilgisayar" adlı kısayolumuza girerek C: / D: Diskimize sağ tıklayarak "özellikler"'e tıklıyoruz ve "diski temizle" Yapıyoruz. 

3-) Ve oyundaki grafik ayarlarını en düşüğe çekerek fps'inizi arttırabilirsiniz.
baran arkadaşımında dediği gibi bunları uygularsan FPS sıkıntın geçebilir fakat yine olmazsa format atınız
Konunuz Çözüldüğü için Çözülmüş Yardımlar 'a taşınmıştır.