27-05-2020, Saat: 13:44
Instagram kullanıcılarının severek kullandığı zoom özelliği ile alakalı en çok sorulan sorulardan biri olan Instagram zoom özelliği neden çalışmıyor sorusunun cevabını sizler için derledik. (Instagram)
- Güncellemeleri kontrol et. Her şeyden önce, telefonunuzda Superzoom seçeneğini görmüyorsanız güncellemeleri kontrol edin. Mağazanıza gidin ve özellik yalnızca uygulamada mevcut olduğundan Instagram’ın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun.
- Giriş yap ve çıkış yap. Instagram’ı güncellediyseniz ancak Superzoom özelliğini görmüyorsanız, uygulamadan çıkmaya zorlayın ve ardından yenilemek için uygulamada oturum açmayı ve oturumu kapatmayı deneyin. Bazen bu bir güncellemeyi aktarmaya yardımcı olur. Instagram profilinizi ziyaret ederek, ekranın sağ üst köşesindeki üç yatay çizgiyi tıklayıp Ayarlar’ı seçerek oturumu kapatabilirsiniz. Oradan, en alta doğru kaydırırsanız, çıkış yapmak için bir seçenek görürsünüz.
- Uygulamayı sil. Güncellenmiş özelliği hala göremiyorsanız uygulamayı silebilir ve ardından yeniden yükleyebilirsiniz. Çoğu zaman, bir hata varsa, onu silmek ve tekrar indirmek, sıfırlamanıza yardımcı olacaktır. Bunu yapmadan önce şifrenizi hatırladığınızdan emin olun.
- Yardım almak. Instagram, güncellemeleri yavaşça ve zaman içinde yayma eğiliminde olsa da, bu özellik uzun süredir yayında olduğundan, sahip olmalısınız. Düzeni, kamera modlarından önce bir seçenek olarak görmüyorsanız, Ayarlar’a gidin, ardından Yardım’a tıklayın, Sorun Bildir’e dokunun ve son olarak bir şey çalışmıyor’a tıklayın. Orada, yaşadığınız sorunu yazabilirsiniz ve Instagram yardım merkezindeki biri sorunu çözmenize yardımcı olacaktır.