VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: 'Yerel tedarik Türkiye için fırsat olabilir'
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hızlı tüketim ürünleri satan küresel bir şirket olan Unilever’in Türkiye, Orta Asya ve İran Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seçkin’le dijital platformda bir araya geldik, pandemi sonrasını, yeni yol haritalarını konuştuk. Krize ilk tepkilerinin, üretmeye devam etmek olduğunu kaydeden Seçkin ''Gıda ve hijyen üreten bir şirket olarak şalteri indirme lüksümüz yoktu. Üretime ara vermedik, hatları durdurmadık. Hiçbir arkadaşımızı işten çıkarmadık. Çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığını ve güvenliğini korumak amacıyla, en erken şekilde aksiyon alarak evden çalışabilecek olan fonksiyonlarımızı evden çalışmaya yönlendirdik. Fabrikalarımızda üretime devam eden ve saha satış operasyonunda çalışan, distribütör kadrolarımızda çalışan tüm arkadaşlarımız dahil olmak üzere en yüksek güvenlik tedbirleri aldık. Ev dışı tüketim kanalımızın negatif etkilenmesi nedeniyle burada çalışan yaklaşık 100 arkadaşımızı daha aktif çalışabilecekleri ve farklı iş deneyimi kazanabilecekleri pozisyonlara yönlendirdik'' dedi.